![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aici, în Georgia (SUA), şi în multe alte locuri din partea de sud, tradiţionale New Ani Ziua masă este blackeyed mazare, collard verdeaţă, sunca, şi cornbread. "Mănâncă săraci pe noi de ani, mânca grăsime restul anului." De collards reprezintă bani, Black Eyed mazare, noroc, şi de şuncă de progres şi prosperitate, pentru că de porc este singurul animal care mănâncă merge înainte. Nu am nici o idee despre ceea ce a cornbread ar fi trebuit să fie pentru, dar este sigur că are un gust bun slathered cu unt şi dipped în oală likker (suc de la collards). Deci, ce se mănâncă şi de ce pe de Anul Nou? NOTA: Sunt jos pentru a găti, lăsaţi-vă adresa de mail şi voi vă unele collards, Black Eyed mazare, sunca, şi cornbread lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine im a face o tocană de la MO, de ce? pentru ca are un gust frumos lolz
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Mănânc acelaşi rahat ca mi-am făcut noi, indiferent de ani lol. |
|
| |||
| |||
| Nu am făcut nimic special pentru noi ani zile masă. sa nu chiar mai puţin frecvente pentru o multime de oameni pentru a fi în continuare masiv mahmur. şi în cazul în care mahmureala subsides apoi organism nu poate fi shagged bucătărie oricum. Se pare ca toata lumea ştiu lovit de sticla 24 / 7, atunci când am pus asa. |
|
| |||
| |||
| De porc este singurul animal care mănâncă merge înainte? Câinii mei castron diapozitive înainte în timp ce ea mănâncă pe podea de lemn, pe care conta? = P Fiind 18 şi lazier decât mintea ta ar putea, eventual, am înţeles mânca doar despre orice. Noi nu avem de 4 iulie festivităţile din Marea Britanie nu atât de specială masă acolo. Pui / Turcia (am uitat care), la Crăciun, şi nimic nu la New Ani Ziua .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt sigur că am văzut unele dintre vacile noastre munching în timp ce se deplasează mai departe ....
|
| |||
| |||
| Haha, dar Thats o vacă! Vacile sunt minunat. Ai un sturz cântător numit? Imi pare rau de off topic! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Sturz cântător, Delilah, Dorris, Gertrude, Billy, Doreen, Noah, Charlene ........ Toate de muls turma sunt cunoscute prin numele. De fapt cred că există o pereche de Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiu un sturz cântător care este un drept vacă şi ea foarte transmite
| |||
| |||
| LOL ya'll doar nu este dreapta. |