![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tady v Georgia (USA) a mnoho ďalších miest na juhu krajiny, na tradičné Novoročné Roky Deň jedlo je blackeyed hrách, kelu green, šunka a kukuričný chlieb. "Jedz chudobné na Nový Rok, jesť tuk zvyšok roka." V collards znamenajú peniaze, Black Eyed Peas, šťastie a šunkou pre pokrok a prosperitu, pretože ošípaná je jediné zviera, ktoré jej ísť vpred. Nemám tušenie, čo sa kukuričný chlieb má byť, ale určite to chutí dobre slathered s maslom a máčané v hrnci likker (šťava z collards). Tak čo jesť a prečo, na Nový rok? POZNÁMKA: Mám voľno variť, nechať svoju adresu a uvidíme mail nejaké collards, Black Eyed Peas, šunka a kukuričný chlieb lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I im podaní dušené na mo, prečo? cos to chutí príjemný lolz
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I jedli rovnaké shite ako vždy, bez ohľadu na novú rokov lol. |
|
| |||
| |||
| my dont robiť nič zvláštneho pre novú rokov denne jedlo. jeho ne zrovna neobvyklé pre mnoho ľudí sa stále masívne kocovina. a keď sa potom kocovina odoznie bez tela môžu byť utahaná varenie rovnako. Vyzerá to, že všetci vedia aj narazí na fľašu 24 / 7, kedy som rád. |
|
| |||
| |||
| Prase je jediné zviera, ktoré jej bude dál? Moji psi misky snímky dopredu, zatiaľ čo ona je jesť na drevenú podlahu, že hrabě? = P Byť 18 a lenivejsi ako vaša myseľ by mohlo pochopiť jesť čokoľvek. Nemáme 4. júla oslavy v Spojenom kráľovstve, tak tam žiadne špeciálne jedlo. Kuracie / Turecko (čo som zabudol) na Vianoce a nič na New Roky dní .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som si istý, že som videl niektoré naše kravy žuvanie kým v pohybe dopredu ....
|
| |||
| |||
| Haha, to je ale krava! Kravy sú úžasné. Máte to nazýva drozd spevavá? Omlouvám se za tému mimo! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Drozd spevavá, Dalila, Dorris, Gertrude, Billy, Doreen, Noah, Charlene ........ Všetky dojenie stáda sú známe mená. Vlastne si myslím, že tu je niekoľko Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poznám drozd spevavá, kto právo krava a ona je veľmi vpred
| |||
| |||
| LOL ya'll jednoducho nie je v poriadku. |