![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Овде у Георгиј (САД), и многим другим местима на југу, традиционални Неу Ыеарс Даы оброк је блацкеыед грашак, раа̨тика, Хам и цорнбреад. "Једите сиромашних на Нова година, једе лој остатак године." Тхе раа̨тика представљају новац, црна очију грашак, среће и пршута за напредак и просперитет, јер је свиња је једина животињска да једе иде напред. ЈА имати ниједан идеја шта цорнбреад треба да буде за, али је свакако добар укус слатхеред са бутер и умочен у лонцу ликкер (сок од раа̨тика).
Шта да ли ви једете и зашто на за Нову годину? НАПОМЕНА: И'м офф кухати, оставите своју адресу, а ја ћу вам неке маил раа̨тика, црни очију грашак, Хам и цорнбреад лол. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Па им макинг сосу на МО, зашто? цос га укус лепо лолз
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Једем исто као и увек схит радити без обзира на нова година лол.
|
|
|
|||
|
|||
|
ми не радимо ништа посебно за нову година дана оброк. својим необично да није баш пуно људи да и даље бити масивна висјети изнад. и када спласне мамурлука онда тело не може бити схаггед кување Аныуаы.
то звучи као сви Знам погодио боца 24 / 7 кад сам ставити такав.
|
|
|
|||
|
|||
|
Тхе свиња је једина животињска да једе иде напред? Моји пси здјела слајдова напред док она једе на дрвени под, који рачунати? = П
Будући да је 18 и изнад ваших мисли лазиер евентуално могао схватити ја праведан о било што једе. Ми немамо свечаности 4. јули у Великој Британији, тако не постоји посебан оброк. Пилеће / Турска (заборавио сам који) на Божић и ништа на Неу Ыеарс Даы .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Сигуран сам да сам видео неке од наших крава мунцхинг док се креће напред ....
|
|
|||
|
|||
|
Хаха, али тај крава! Краве су Ауесоме. Имате ли нешто зове дрозд певач? Жао нам је о офф топиц!
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Дрозд пјевач, делила, Доррис, Гертруде, Биллы, Дореен, Ноа, Цхарлене ........ Све од мужа чопор су познати по имену. Заправо, мислим да има пар Мависес
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Знам један дрозд певач који је био право краву и она је врло напријед
|
|||
|
|||
|
ЛОЛ ыа'лл једноставно није у реду.