![]() |
|
| |||
| |||
| İşte Gürcistan (ABD) ve güneyinde yer alan birçok yerlerde, geleneksel Yeni Yıl Günü yemek bezelye blackeyed ise, collard yeşillik, jambon ve cornbread. "Yeni yıl, yağ, yılın geri kalan kötü yemek yiyin." Bunun nedeni, domuz da ileri giderek yiyor tek hayvan olan Karalahana karşılığı temsil, siyah ve ilerleme ve refah için jambon bezelye, şans gözlü. Ben ne cornbread için gereken hiç bir fikrim yok, ama emin iyi tereyağı ile slathered ve potu likker olarak Karalahana kimden (suyu) dipped tadı. Ne yiyecek var, neden yeni yıl için? NOT: Ben yemek için adres bırakmak ve bazı Karalahana postalayacağız yoldaydım, siyah ve cornbread lol bezelye, jambon gözlü. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi Pt at etekleri yaparken Sohbet neden? çok güzel lolz beğeni marul
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ben her zaman ne olursa olsun yeni yıl lol nasıl aynı shite yemek. |
|
| |||
| |||
| biz dont şey yeni yıl için özel bir gün yemek yapmak. ve tam olarak pek çok insan için nadir değildir hala ağır içkiden rahatsızlanmak için. ve ne zaman akşamdan kalma subsides sonra hiçbir vücut zaten yemek shagged olabilir. herkese sevdiğim şişe 24 isabet biliyorum sesler / 7 ne zaman böyle koydular. |
|
| |||
| |||
| Bu domuz olduğu ileri giderek yiyor tek hayvan nedir? Süre o ahşap katta yemek ait köpekler ileriye slaytlar, bowl, bu sayı? = P 18 olmak ve lazier daha fikrinizi olasılıkla hiçbir şeyi sadece yemek idrak olabilir. Çok İngiltere ve 4 Temmuz kutlamaları yoksa özel bir yemek var. Tavuk / Türkiye (unuttum da) Noel ve Yeni Yıl Günü .. hiçbir şey |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sanırım bazı inekler bir zaman ileriye .... hareket munching gördük eminim
|
| |||
| |||
| Haha, ama bir inek that! İnekler korku vardır. Bir ardıçkuşu adı var mı? Baştan konu için üzgünüm! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ardıçkuşu, Delilah, Dorris, Gertrude Billy, Doreen, Nuh, Charlene ........ Tüm sağma sürüsü adı ile bilinir. Aslında orada Mavises bir çift olduğunu düşünüyorum
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir ardıçkuşu bir doğru inek biliyorum ve o çok ileri's
| |||
| |||
| LOL ya'll sadece doğru değil. |