![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тут, в Грузії (США), і в багатьох інших місцях на півдні країни, традиційне Новий рік День харчування Blackeyed горох, листова зелень, шинка, і кукурудзяний хліб. "Їжте бідні на Новий рік, їсти лій аж до кінця року". Капусту представляють гроші, Black Eyed Peas, щастя, і шинки для прогресу і процвітання, тому що свиня єдина тварина, що їсть йти вперед. Я поняття не маю, що кукурудзяний хліб повинен "за", але він впевнений, смачно slathered з маслом і занурюють у банку likker (сік з капусти). Отже, що ти їси, і чому на на Новий Рік? ПРИМІТКА: Я їду готувати, залиште свій адресу, я вишлю Вам деякі капусту, Black Eyed Peas, Хам і Cornbread LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну їм рішень тушковане в МО, то чому? COS на смак приємний LOLZ
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я їм Shite само як і завжди, незалежно від Нового Року LOL. |
|
| |||
| |||
| We Dont робити нічого спеціального для нової їжі день року. свою не зовсім незвичним для багатьох людей, все ще буде масово похмілля. і коли похмілля субсидії то ні тіло може бути спокусив приготування їжі в будь-якому випадку. це звучить як всім, що я знаю там набратися 24 / 7, коли я поклав так. |
|
| |||
| |||
| Свиня єдина тварина, що їсть йти вперед? Мої собаки миска слайдів вперед, поки вона їсть по дерев'яній підлозі, що граф? = P Будучи 18 і ледачі, ніж ваш розум міг зрозуміти я їм майже нічого. Ми не маємо 4-го липня в урочистостях у Великобританії немає такої спеціальної їжі там. Курячі / Туреччина (я вже не пам'ятаю) на Різдво, і нічого на Новий рік День .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я впевнений, що бачили, деякі наші корови жували в той час як рух вперед ....
|
| |||
| |||
| Ха-ха, але Thats корова! Корови Awesome. У вас є одна називається Mavis? Вибач не по темі! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Mavis, Даліда, Доріс, Гертруда, Біллі, Дорін, Ной, Шарлін ........ Всі доїння стада відомі по іменах. Насправді я вважаю, що є пара Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, хто Mavis права корову, і вона дуже вперед
| |||
| |||
| LOL ya'll просто не праві. |