по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Какво мислиш за мъжете и жените Използване на технологии и Интернет?

Reply

Нишка Инструменти
Old 31-ви май 2009 г., 16:19
Новите държави Група

Default Какво мислиш за мъжете и жените Използване на технологии и Интернет?

Какво мислиш за мъжете и жените използване на технологии и Интернет?
Какви са вашите преживявания като мъж или като жена, на технологии, интернет и този сайт съобщение дъски?

Привет,

Моето име е Lynette и Аз съм изследовател (академични) търсят най-пола и технологията на Интернет. Аз избрах да погледнете Компютърна сок като форумите на този сайт са оживени и да обсъдят проблемите на технологиите. Ще Ви бъда много благодарен, ако хората не биха могли да обсъдят с мен своите виждания по пол и употребата на технологии, както и опита си на тези съобщения дъски и на интернет като цяло. Аз съм специално се интересуват от въпроси, като например:

• Пол култури по тези форуми и онлайн в общите
  • Дали хората, разкриват своите пола при публикуване на тези форуми
  • Как хората се чувстват като мъж или като жена за публикуване на тези форуми
  • Дали хората Пол влияния как хората ги разглеждат по тези съобщения табла и онлайн в общите
  • Дали има разлика в това как мъжете и жените, използването и обсъждат технология
  • Дали хората самоличности са оформени по никакъв начин с технологиите, които те си взаимодействат с, и ако да, как?

Моля също да се чувстват свободни да обсъдим нещо друго, което считате, че има отношение към предмета на пола и технологии и се чувстват свободни да се отговори на други хора постове - Бих искал да насърчи обсъждане на темата, а не изследване отговор.

Благодарим ви за вашата помощ и час.

Анонимността: Всички отговори ще бъдат анонимизирани преди написването на моите бележки - наименованието на обекта и на отделни потребителски имена ще бъдат променени.
Old 1 юни 2009 г., 10:24
Номер на групата

Default Какво мислиш за мъжете и жените Използване на технологии и Интернет?

Не отчаяние от липсата на отговор, аз поне няма да ти помогна. Просто не сега LOL, аз ще се върна по-късно днес или в следващите няколко дни.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изгубени в лабиринт от технологии! RPG Общи Софтуер Чат 4 31ви октомври 2009 година 17:54
U3 смарт технология evilfantasy Дискове & сменяемите носители 3 15 май 2008 г. 23:41
Свободно технология книги Алекс Изключено Тема Дискусия 4 13 Feb 2008 14:03
Малко разстроен с технологията / Автомобили talldude123 Изключено Тема Дискусия 3 6-ти септември 2007 16:51
Бъдещето Лаптоп Технологии OlyPerson Лаптопи, Mobiles & текст 4 29 май 2007 г. 17:27
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc