Какво мислиш за мъжете и жените използване на технологии и Интернет? Какви са вашите преживявания като мъж или като жена, на технологии, интернет и този сайт съобщение дъски?
Привет,
Моето име е Lynette и Аз съм изследовател (академични) търсят най-пола и технологията на Интернет. Аз избрах да погледнете Компютърна сок като форумите на този сайт са оживени и да обсъдят проблемите на технологиите. Ще Ви бъда много благодарен, ако хората не биха могли да обсъдят с мен своите виждания по пол и употребата на технологии, както и опита си на тези съобщения дъски и на интернет като цяло. Аз съм специално се интересуват от въпроси, като например:
- Пол култури по тези форуми и онлайн в общите
- Дали хората, разкриват своите пола при публикуване на тези форуми
- Как хората се чувстват като мъж или като жена за публикуване на тези форуми
- Дали хората Пол влияния как хората ги разглеждат по тези съобщения табла и онлайн в общите
- Дали има разлика в това как мъжете и жените, използването и обсъждат технология
- Дали хората самоличности са оформени по никакъв начин с технологиите, които те си взаимодействат с, и ако да, как?
Моля също да се чувстват свободни да обсъдим нещо друго, което считате, че има отношение към предмета на пола и технологии и се чувстват свободни да се отговори на други хора постове - Бих искал да насърчи обсъждане на темата, а не изследване отговор.
Благодарим ви за вашата помощ и час.
Анонимността: Всички отговори ще бъдат анонимизирани преди написването на моите бележки - наименованието на обекта и на отделни потребителски имена ще бъдат променени.