Τι πιστεύετε για τους άνδρες και τις γυναίκες τις χρήσεις της τεχνολογίας και του Διαδικτύου; Ποιες είναι οι δικές σας εμπειρίες, όπως ένας άνθρωπος, ή όπως μια γυναίκα, της τεχνολογίας, το Διαδίκτυο και τον παρόντα δικτυακό τόπο του message boards;
Γειά,
Το όνομά μου είναι Lynette και είμαι ερευνητής (ακαδημαϊκή) κοιτάζοντας το φύλο και την τεχνολογία του Internet. Επέλεξα να εξετάσουμε Computer Juice ως το φόρουμ για αυτό το site είναι ζωντανό και να συζητήσουν θέματα της τεχνολογίας. Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν ο κόσμος θα μπορούσε να συζητήσει μαζί μου τις απόψεις τους για την ισότητα και τις χρήσεις της τεχνολογίας, καθώς και τις εμπειρίες τους από αυτά τα message boards και του Διαδικτύου εν γένει. Είμαι ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα θέματα, όπως:
- Η ισότητα των πολιτισμών σε αυτά τα φόρουμ και γενικότερα online
- Είτε οι άνθρωποι αποκαλύπτουν φύλου τους κατά την απόσπαση σε αυτά τα φόρα
- Πώς οι άνθρωποι θεωρούν ως έναν άνδρα ή γυναίκα ως απόσπαση σε αυτά τα φόρα
- Το αν οι άνθρωποι το φύλο επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά για τους πίνακες μηνυμάτων και online στο γενικό
- Το αν υπάρχουν διαφορές στον τρόπο με τον οποίο άνδρες και γυναίκες χρησιμοποιούν και να συζητήσουν για την τεχνολογία
- Είτε ανθρώπων ταυτότητες διαμορφώνονται στην ούτως ή άλλως από τις τεχνολογίες που αλληλεπιδρούν με, και αν ναι πώς;
Παρακαλούμε επίσης να αισθάνονται ελεύθεροι να συζητήσει οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι είναι σχετικό με το θέμα της ισότητας των φύλων και της τεχνολογίας και απαντήστε σε άλλα άτομα του θέσεις - θα ήθελα να ενθαρρύνει μια συζήτηση για το θέμα και όχι μια έρευνα απάντηση.
Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και το χρόνο.
Ανωνυμία: Όλες οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμα, πριν από τη συμπλήρωση του σημειώσεις μου - το όνομα του τόπου και των ατομικών του χρήστη θα πρέπει να αλλάξει.