manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Što mislite o muškarcima i ženama's Uses of Technology i Internet?

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2009, 16:19
Novi član grupe

Default Što mislite o muškarcima i ženama's Uses of Technology i Internet?

Što mislite o muškarcima i ženama i koristi tehnologije i Internet?
Koja su vaša iskustva, kao čovjek, ili kao žena, tehnologije, Internet i ovaj site's Forum?

Zdravo,

Moje ime je Lynette i Im 'istraživača (akademske) gleda na spol i tehnologije na Internetu. Odabrala sam pogledati Računalna Sok forume kao na ovim stranicama su živo i raspraviti pitanja tehnologije. Ja bih bio veoma zahvalan ako ljudi mogli razgovarati sa mnom svoja stajališta o spolu i koristi tehnologije, a svoja iskustva tih poruka zajednice i Interneta općenito. Ja sam konkretno zainteresirana za pitanja kao što su:

• Spol kultura na ovim forumima i online općenito
  • Bilo ljudi otkrivaju njihovu spolu prilikom objavljivanja na ovim forumima
  • Koliko ljudi osjećati kao muškarac ili kao žena objavljivanja na ovim forumima
  • Bilo ljudi gender uticaja kako ljudi tretirati ih na ovim poruku i online zajednice u cjelini
  • Da li postoje razlike u tome kako muškarci i žene razgovaraju o uporabi i tehnologija
  • Bez obzira da li su ljudi identiteti oblikuju u ionako po tehnologijama koje su u interakciji s, a ako je tako kako?

Molimo također da slobodno razgovarati o bilo što drugo da se osjećate relevantan za temu spolova i tehnologije i slobodno odgovorite na tuđe postove - Želio bih potaknuti diskusiju o toj temi nego ankete odgovor.

Hvala vam na pomoći i vremenu.

Anonimnost: Svi odgovori će biti anonymised prije pisanja najviše moje note - naziv lokacije i pojedinca korisnička imena bit će promijenjen.
Old 1. lipnja 2009, 10:24
Donatorska Grupa

Default Što mislite o muškarcima i ženama's Uses of Technology i Internet?

Nemojte očajavati od nedostatka odgovora, ja barem pomoći će vam. Samo ne sada lol, ja ću se vratiti vama kasnije danas ili u narednih nekoliko dana.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lost In labirint tehnologije! RPG Općenito Software Chat 4 31 listopad 2009 17:54
U3 smart tehnologiju evilfantasy Drives & Izmjenjivi mediji 3 15. svibanj 2008 23:41
Free tehnologiji knjige alex Off Topic Discussion 4 13. veljača 2008 14:03
Malo uznemirila sa tehnika / Autos talldude123 Off Topic Discussion 3 6. Sep 2007 16:51
Laptop Tehnologija budućnosti OlyPerson Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 29. svibanj 2007 17:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.