Što mislite o muškarcima i ženama i koristi tehnologije i Internet? Koja su vaša iskustva, kao čovjek, ili kao žena, tehnologije, Internet i ovaj site's Forum?
Zdravo,
Moje ime je Lynette i Im 'istraživača (akademske) gleda na spol i tehnologije na Internetu. Odabrala sam pogledati Računalna Sok forume kao na ovim stranicama su živo i raspraviti pitanja tehnologije. Ja bih bio veoma zahvalan ako ljudi mogli razgovarati sa mnom svoja stajališta o spolu i koristi tehnologije, a svoja iskustva tih poruka zajednice i Interneta općenito. Ja sam konkretno zainteresirana za pitanja kao što su:
- Spol kultura na ovim forumima i online općenito
- Bilo ljudi otkrivaju njihovu spolu prilikom objavljivanja na ovim forumima
- Koliko ljudi osjećati kao muškarac ili kao žena objavljivanja na ovim forumima
- Bilo ljudi gender uticaja kako ljudi tretirati ih na ovim poruku i online zajednice u cjelini
- Da li postoje razlike u tome kako muškarci i žene razgovaraju o uporabi i tehnologija
- Bez obzira da li su ljudi identiteti oblikuju u ionako po tehnologijama koje su u interakciji s, a ako je tako kako?
Molimo također da slobodno razgovarati o bilo što drugo da se osjećate relevantan za temu spolova i tehnologije i slobodno odgovorite na tuđe postove - Želio bih potaknuti diskusiju o toj temi nego ankete odgovor.
Hvala vam na pomoći i vremenu.
Anonimnost: Svi odgovori će biti anonymised prije pisanja najviše moje note - naziv lokacije i pojedinca korisnička imena bit će promijenjen.