Mi a véleményed a férfiak és a nők használja a technológia és az internet? Mik a tapasztalatok, mint egy férfi, vagy nő, a technológia, az internet és az e honlap üzenőtáblák?
Helló,
My name is Lynette és I'ma kutató (egyetemi) ránézünk a nemek és a technológia az interneten. Én úgy döntött, hogy nézd Computer Juice a fórumokat ezen az oldalon a virágzó és technológiai kérdések megvitatására. Én nagyon hálás lenne, ha az emberek is, beszélje meg a nézeteiket a nemek és a technológia felhasználását, és a tapasztalatok ezen üzenőtáblák és az internet általában. Én kifejezetten érdeklődnek az olyan kérdések, mint:
- A nemek közötti kultúrák ezek a fórumok és online általános
- Akár az emberek közzé, amikor a nemi kiküldetéséről szóló, ezek a fórumok
- Hogy az emberek úgy érzik, mint egy férfi vagy egy nő kiküldetéséről szóló, ezek a fórumok
- Akár az emberek, hogyan befolyásolja az emberek nemi kezelik őket e üzenőtáblák és online általános
- Hogy van-e különbség a férfiak és a nők hogyan használja, és megvitassák a technológia
- Akár az emberek identitásuk kialakítani egyébként a technológiákat, amelyek kölcsönhatásban állnak egymással, és ha igen, hogyan?
Kérjük, bátran megvitatni bármi mást, hogy úgy érzi, fontos, hogy e tárgyban a nemek és a technológia Válaszoljon máséról hozzászólás - Azt szeretném, hogy ösztönözzék a vitát a témáról, mint egy felmérés választ.
Köszönöm a segítséget és az időt.
Névtelenségét: Minden válasz lesz névtelen előtt az írás fel a jegyzeteimet - a nevét, a helyszínt és az egyén felhasználónevekhez lesz változás.