פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

מה אתה חושב על גברים ונשים של שימושים של טכנולוגיה באינטרנט?

Reply

שרשרת כלים
Old 31 במאי 2009, 16:19
קבוצת חברות חדשות

Default מה אתה חושב על גברים ונשים של שימושים של טכנולוגיה באינטרנט?

מה אתה חושב על גברים ונשים של משתמש של טכנולוגיות האינטרנט?
מה חוויות כמו גבר, או אישה, טכנולוגיה, אינטרנט ו אתר זה המסר של הלוחות?

שלום,

שמי Lynette ו I'ma במחקר (אקדמי) מסתכל מין וטכנולוגיה באינטרנט. בחרתי להסתכל על המחשב מיץ כמו הפורומים באתר זה הם חיים וכן לדון בנושאים של טכנולוגיה. אני יהיה מאוד אסיר תודה אם אנשים יכולים לשוחח איתי את דעותיו על מגדר ואת משתמשת בטכנולוגיה, וכן את חוויותיהם של אלו לוחות הודעת ושל האינטרנט בכלל. אני מתעניין במיוחד בנושאים כגון:

• מין תרבויות אלו פורומים מקוונים בכלל
  • בין אם אנשים לחשוף את מין בעת פרסום על הפורומים האלה
  • איך אנשים מרגישים כמו גבר או אישה על פרסום בפורומים אלה
  • בין אם של אנשים מין משפיעה כיצד אנשים מתייחסים אליהם אלה הודעה על לוחות ומקוונת בכלל
  • בין אם יש הבדלים באופן שבו גברים ונשים וכן לדון להשתמש בטכנולוגיה
  • בין אם הן של אנשים זהויות בשנת בצורת בכל מקרה על ידי טכנולוגיות כי הם פועלים בו, ואם כן איך?

כמו כן, אנא אל תהסס לדבר על כל דבר אחר שאתה מרגיש הוא רלוונטי לנושא של מגדר וטכנולוגיה ו תהסס להגיב על הודעות של אנשים אחרים - אני רוצה לעודד דיון על הנושא ולא סקר בתשובה.

אנו מודים לך על העזרה ועל הזמן.

אנונימיות: כל התגובות יהיו anonymised לפני הכתיבה של הערות שלי - שמו של אתר בודדת של המשתמש יהיה שונה.
Old 1 יוני 2009, 10:24
קבוצת תורמים

Default מה אתה חושב על גברים ונשים של שימושים של טכנולוגיה באינטרנט?

אל ייאוש מן חוסר תגובה, אני לפחות יעזור לך. LOL לא רק עכשיו, אני יהיה לחזור אליך מאוחר יותר היום, או את הבא כמה ימים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Lost In מבוך של טכנולוגיה! המאפיה כללי תוכנות צ 'אט 4 31 אוקטובר 2009 17:54
טכנולוגיית U3 חכם evilfantasy כוננים & נשלפת 3 ה -15 במאי 2008 23:41
הטכנולוגיה ספרים חינם אלכס דיון Off topic 4 13 פברואר 2008 14:03
מעט מבולבל עם הטכנולוגיה / Autos talldude123 דיון Off topic 3 6 ספטמבר 2007 16:51
עתיד הטכנולוגיה Laptop OlyPerson מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 4 29 מאי 2007 17:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.