mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Ką manote apie moterų ir vyrų naudojant technologijų ir interneto?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2009, 16:19
Naujas Narys

Default Ką manote apie moterų ir vyrų naudojant technologijų ir interneto?

Ką manote apie vyrų ir moterų naudojasi technologijų ir interneto?
Koks yra jūsų patirtį, kaip vyras, ar moteris, technologijos, internetas ir šią svetainę message board?

Labas,

Mano vardas Lynette ir esu mokslo (mokslo) ieško lytį ir technologijos internete. Wybrałem pažvelgti į kompiuterių sulčių šioje svetainėje forumai yra gyvas ir aptarti technologija. Būčiau labai dėkingas, jei žmonės galėtų aptarti su manimi savo nuomonę dėl lyties ir technologijų naudojimą, ir savo patirtimi apie šių lentų pranešimų ir apskritai internete. Aš konkrečiai domina tokie klausimai kaip:

• Lytis kultūrų šiuose forumuose ir interneto apskritai
  • Nesvarbu, ar žmonėms atskleisti savo lytį, kai komandiravimo šių forumų
  • Kaip žmonės jaučiasi kaip vyras ar kaip moteris parašėte šiuos forumai
  • Ar žmonių lytis įtakoja, kaip žmonės elgiasi su jais dėl šių skelbimų lentoje ir interneto apskritai
  • Ar yra skirtumų, kaip vyrų ir moterų naudoti ir aptarti technologijos
  • Ar žmonių identitetą, yra suformuluoti vistiek pagal technologijas, kad jie sąveikauja, ir jei taip, kaip?

Taip pat prašome nedvejodami aptarti viską, kas jums atrodo yra svarbi lyčių ir technologijų objektas ir atsakykite į kitų žmonių postai - Norėčiau paskatinti šios temos diskusija, o ne tyrimo atsakymą.

Dėkojame už jūsų pagalbą ir laikas.

Anonimiškumas: Visi gauti atsakymai bus anoniminių prieš raštu iki savo paskirtį - iš svetainės ir asmens vardus pavadinimas bus pakeistas.
Old 1 birželis 2009, 10:24
Donorų grupės

Default Ką manote apie moterų ir vyrų naudojant technologijų ir interneto?

Nenusiminkite iš nebuvimas reakcijos, aš bent jau padės Jums atlikti. Tik ne dabar lol, I'll get back to you later šiandien ar kitą porą dienų.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Lost In technologijų Maze! RPG BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 31 spalis 2009 17:54
U3 Smart "technologija evilfantasy Drives & Removable Media 3 Gegužė 15, 2008 23:41
Laisvas technologija knygos Alex Off Topic Discussion 4 13 vasaris 2008 14:03
Little nusiminusi Technologijos / Automobiliai talldude123 Off Topic Discussion 3 6 rugsėjis 2007 16:51
Ateities Laptop Technologijos OlyPerson Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 Gegužė 29, 2007 17:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.