mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Ko jūs domājat par vīriešu un sieviešu Izmanto Tehnoloģiju un internetu?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2009, 16:19
New Member Group

Default Ko jūs domājat par vīriešu un sieviešu Izmanto Tehnoloģiju un internetu?

Ko jūs domājat par vīriešu un sieviešu izmanto tehnoloģijas un internetu?
Kāda ir Jūsu pieredze kā cilvēks vai kā sieviete, tehnoloģijas, internets un šīs vietnes ziņojumu dēļiem?

Sveiki,

Mans vārds ir Lynette un esmu pētnieks (akadēmiskā) meklē dzimumu un tehnoloģijas internetā. Man ir izvēlējušies apskatīt Computer sulu šajā vietnē forumi ir dzīva un pārrunāt tehnoloģiju. Es būtu ļoti pateicīgs, ja cilvēki varētu apspriest ar mani savu viedokli par dzimumu un tehnoloģiju izmantošanu, un to pieredzi šo ziņojumu dēļu un interneta vispār. Es esmu īpaši interesē tādi jautājumi kā:

• Dzimums kultūrām uz šiem forumiem un internetā vispār
  • Vai cilvēki atklāj savu dzimumu, izliekot uz šo forumu
  • Kā cilvēki jūtas kā vīrietis vai sieviete ievietošanas šo forumu
  • Vai cilvēki dzimuma ietekmē to, kā cilvēki pret tām par šo ziņojumu dēļiem un internetā vispār
  • Vai pastāv atšķirības, kā vīriešu un sieviešu izmantošanu un pārrunāt tehnoloģiju
  • Vai cilvēku identitātes formas ir vienalga ar tehnoloģijām, tie mijiedarbojas ar, un ja jā, cik?

Lūdzam arī justies brīvi apspriest jebko, kas jums liekas ir būtiska tēma dzimumu un tehnoloģijas un justies brīvi reaģēt uz citu cilvēku amati - Es gribētu, lai veicinātu diskusiju par tēmu, nevis apsekojumu atbildi.

Paldies par jūsu palīdzību un laiku.

Anonimitāte: Visas atbildes tiks padarīti anonīmi, pirms rakstīšana manas piezīmes - nosaukumu, vietu un indivīda lietotājvārdi būs jāmaina.
Old Jūnijs 1, 2009, 10:24
Donors Group

Default Ko jūs domājat par vīriešu un sieviešu Izmanto Tehnoloģiju un internetu?

Nav izmisums no trūkst atbildes, es vismaz Jums palīdzēs out. Tikai ne tagad lol, I'll get back to you later šodien vai tuvāko pāris dienu laikā.
Reply

Register

Bookmarks