rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Co sądzisz o mężczyzn i kobiet Wykorzystanie technologii i Internetu?

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 maja 2009, 16:19
Nowe państwa grupy

Default Co sądzisz o mężczyzn i kobiet Wykorzystanie technologii i Internetu?

Co sądzisz na temat mężczyzn i kobiet używa technologii i Internetu?
Jakie są wasze doświadczenia jako człowiek, ani jako kobieta, technologii, Internetu i na tej stronie forum?

Witaj,

My name is Lynette i jestem naukowcem (akademickiego) patrząc na płeć i technologii w internecie. Ja wybrałem się do komputera jako Juice forum na tej stronie są żywe i omówienia kwestii związanych z technologią. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ludzie mogą dyskutować ze mną swoich poglądów na temat płci i zastosowań technologii oraz ich doświadczenia tych forach i Internetu w ogóle. Jestem szczególnie zainteresowany w kwestiach takich jak:

• Płeć kultur na tych forach internetowych i w ogóle
  • Czy ludzie ujawnić ich płci przy pisaniu postów na tych forach
  • Jak ludzie czują się jako mężczyzna lub jako kobieta delegowania na tych forach
  • Czy płeć wpływa na ludzi, jak ludzie traktują je na tych forach internetowych i w ogóle
  • Czy istnieją różnice w sposobie wykorzystywania kobiet i mężczyzn i omówienia technologii
  • Czy ludzi tożsamości są kształtowane w żaden przez technologie ich interakcji, a jeśli tak, to w jaki sposób?

Proszę również zachęcamy do dyskusji na cokolwiek innego, że czują się związane z przedmiotem płci i technologii, prosimy o odpowiedź na innych ludzi stanowisk - chciałbym zachęcić do dyskusji na ten temat niż badanie reakcji.

Dziękujemy za pomoc i czas.

Anonimowość: Wszystkie odpowiedzi zostaną anonimowości przed piśmie do mojej notatki - nazwa miejsca i indywidualnego użytkownika zostanie zmieniony.
Old 1 czerwiec 2009, 10:24
Grupa dawcy

Default Co sądzisz o mężczyzn i kobiet Wykorzystanie technologii i Internetu?

Nie rozpaczaj z powodu braku odpowiedzi, ja przynajmniej pomoże Ci obecnie. Tylko nie teraz lol, I'll get back to you later dziś lub w ciągu następnych kilku dni.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.