Co sądzisz na temat mężczyzn i kobiet używa technologii i Internetu?
Jakie są wasze doświadczenia jako człowiek, ani jako kobieta, technologii, Internetu i na tej stronie forum?
Witaj,
My name is Lynette i jestem naukowcem (akademickiego) patrząc na płeć i technologii w internecie. Ja wybrałem się do komputera jako Juice forum na tej stronie są żywe i omówienia kwestii związanych z technologią. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ludzie mogą dyskutować ze mną swoich poglądów na temat płci i zastosowań technologii oraz ich doświadczenia tych forach i Internetu w ogóle. Jestem szczególnie zainteresowany w kwestiach takich jak:
- Płeć kultur na tych forach internetowych i w ogóle
- Czy ludzie ujawnić ich płci przy pisaniu postów na tych forach
- Jak ludzie czują się jako mężczyzna lub jako kobieta delegowania na tych forach
- Czy płeć wpływa na ludzi, jak ludzie traktują je na tych forach internetowych i w ogóle
- Czy istnieją różnice w sposobie wykorzystywania kobiet i mężczyzn i omówienia technologii
- Czy ludzi tożsamości są kształtowane w żaden przez technologie ich interakcji, a jeśli tak, to w jaki sposób?
Proszę również zachęcamy do dyskusji na cokolwiek innego, że czują się związane z przedmiotem płci i technologii, prosimy o odpowiedź na innych ludzi stanowisk - chciałbym zachęcić do dyskusji na ten temat niż badanie reakcji.
Dziękujemy za pomoc i czas.
Anonimowość: Wszystkie odpowiedzi zostaną anonimowości przed piśmie do mojej notatki - nazwa miejsca i indywidualnego użytkownika zostanie zmieniony.