menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Čo si myslíte o chlapoch a ženských využitie technológií a internetu?

Reply

Thread Tools
Old 31. mája 2009, 16:19
Nový člen skupiny

Default Čo si myslíte o chlapoch a ženských využitie technológií a internetu?

Čo si myslíte o chlapoch a ženských využitie technológií a internetu?
Aké sú vaše skúsenosti ako muž, alebo žena, technológie, internet a tieto stránky so správami dosky?

Ahoj,

Moje meno je Lynette a I'ma výskumník (akademický) pohľade na gender a techniky na internete. Som sa rozhodol pozrieť sa na počítačové Juice ako fór na tejto stránke sú živé a diskutovať o otázkach techniky. Bol by som veľmi vďačný, keď si ľudia mohli diskutovať so mnou ich názorov na pohlavie a používa techniky a ich zážitky z týchto správ dosky a internete všeobecne. Mám konkrétne záujem na také otázky ako:

• Rovnosť žien a kultúr na týchto fórach a online všeobecne
  • Nech ľudia zverejniť svoje pohlavie pri vyslania na týchto fórach
  • Ako sa ľudia cítia ako muž alebo ako žena vysielanie na týchto fórach
  • Nech ľudia pohlavia ovplyvňuje, ako sa ľudia s nimi o týchto správ dosiek a online všeobecne
  • Či existujú rozdiely v tom, ako muži a ženy, a diskutovať o využití technológie
  • Nech ľudia identít sú formulované v každom prípade do technológií, ktoré sú vzájomne prepojené, a ak áno, ako?

Všimnite si tiež bez obáv diskutovať o niečo iného, že máte pocit, že je relevantná k téme gender a technológie a pokojne reagovať na iných ľudí miest - Chtěl bych podporiť diskusiu o téme, skôr ako prieskumu odpoveď.

Ďakujeme vám za vašu pomoc a čas.

Anonymita: Všetky odpovede budú anonymizované pred písania do mojej poznámky - meno stránky a individuálnych užívateľských bude meniť.
Old 1. júna 2009, 10:24
Darcu Skupina

Default Čo si myslíte o chlapoch a ženských využitie technológií a internetu?

Nezúfajte z nedostatočnej odpovede, aspoň já vám pomôže von. Len nie hneď lol, uvidíme sa vrátim k vám neskôr dnes alebo v najbližších pár dní.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Lost In A Maze Of technológie! RPG Všeobecné Software Chat 4 31.října 2009 17:54
U3 čipovej technológie evilfantasy Drives & Removable Media 3 15. mája 2008 23:41
Voľný technológie kníh alex Vypnúť Téma diskusie 4 13. februára 2008 14:03
Little smutný s technikou / auta talldude123 Vypnúť Téma diskusie 3 6. September 2007 16:51
Laptop budúcich technológií OlyPerson Notebooky, Mobily a PDA 4 29. mája 2007 17:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.