Čo si myslíte o chlapoch a ženských využitie technológií a internetu? Aké sú vaše skúsenosti ako muž, alebo žena, technológie, internet a tieto stránky so správami dosky?
Ahoj,
Moje meno je Lynette a I'ma výskumník (akademický) pohľade na gender a techniky na internete. Som sa rozhodol pozrieť sa na počítačové Juice ako fór na tejto stránke sú živé a diskutovať o otázkach techniky. Bol by som veľmi vďačný, keď si ľudia mohli diskutovať so mnou ich názorov na pohlavie a používa techniky a ich zážitky z týchto správ dosky a internete všeobecne. Mám konkrétne záujem na také otázky ako:
- Rovnosť žien a kultúr na týchto fórach a online všeobecne
- Nech ľudia zverejniť svoje pohlavie pri vyslania na týchto fórach
- Ako sa ľudia cítia ako muž alebo ako žena vysielanie na týchto fórach
- Nech ľudia pohlavia ovplyvňuje, ako sa ľudia s nimi o týchto správ dosiek a online všeobecne
- Či existujú rozdiely v tom, ako muži a ženy, a diskutovať o využití technológie
- Nech ľudia identít sú formulované v každom prípade do technológií, ktoré sú vzájomne prepojené, a ak áno, ako?
Všimnite si tiež bez obáv diskutovať o niečo iného, že máte pocit, že je relevantná k téme gender a technológie a pokojne reagovať na iných ľudí miest - Chtěl bych podporiť diskusiu o téme, skôr ako prieskumu odpoveď.
Ďakujeme vám za vašu pomoc a čas.
Anonymita: Všetky odpovede budú anonymizované pred písania do mojej poznámky - meno stránky a individuálnych užívateľských bude meniť.