мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Шта мислите о мушкарцима и женама'с Усес оф Тецхнологы и Интернет?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 сви 2009, 16:19
Нови члан групе

Default Шта мислите о мушкарцима и женама'с Усес оф Тецхнологы и Интернет?

Шта мислите о мушкарцима и женама и користи технологије и Интернет?
Која су ваша искуства, као човек, или као жена, технологије, Интернет и овај сите'с Форум?

Здраво,

Моје име је Лынетте и Им 'истраживача (академске) гледа на пол и технологије на Интернету. Одабрала сам погледати Компјутерска Сок форуме као на овим страницама су живо и расправити питања технологије. Ја бих био веома захвалан ако људи могли разговарати са мном своја становишта о полу и користи технологије, а своја искуства тих порука заједнице и Интернета уопште. Ја сам конкретно заинтересована за питања као што су:

• Пол спорт на овим форумима и онлине уопштено
  • Било људи откривају њихову полу приликом објављивања на овим форумима
  • Колико људи осећати као мушкарац или као жена објављивања на овим форумима
  • Било људи гендер утицаја како људи третирати их на овим поруку и онлине заједнице у целини
  • Да ли постоје разлике у томе како да мушкарци и жене разговарају о употреби и технологија
  • Без обзира да ли су људи идентитети обликују у ионако по технологијама које су у интеракцији са, а ако је тако како?

Молимо такође да слободно разговарати о било шта друго да се осећате релевантан за тему полова и технологије и слободно одговорите на туђе постове - Желео бих да подстакне дискусију о тој теми него анкете одговор.

Хвала вам на помоћи и времену.

Анонимност: Сви одговори ће бити анонымисед пре писања највише моје ноте - назив локације и појединца корисничка имена биће промењен.
Old 1. јуни 2009, 10:24
Донаторска Група

Default Шта мислите о мушкарцима и женама'с Усес оф Тецхнологы и Интернет?

Немојте очајавати од недостатка одговора, ја барем помоћи ће вам. Само не сада лол, ја ћу се вратити вама касније данас или у наредних неколико дана.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Изгубљени у лавиринту технологија! РПД Уопштено Софтуаре Цхат 4 31 Окт 2009 17:54
У3 смарт технологију евилфантасы Дривес & Измјењиви медији 3 15 мај 2008 23:41
Фрее технологији књиге алекс Офф Топиц Дисцуссион 4 13 фебруар 2008 14:03
Мало узнемирио са техника / Аутос таллдуде123 Офф Топиц Дисцуссион 3 6. Сеп 2007 16:51
Лаптоп Технологија будућности ОлыПерсон Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 29 мај 2007 17:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц