Шта мислите о мушкарцима и женама и користи технологије и Интернет? Која су ваша искуства, као човек, или као жена, технологије, Интернет и овај сите'с Форум?
Здраво,
Моје име је Лынетте и Им 'истраживача (академске) гледа на пол и технологије на Интернету. Одабрала сам погледати Компјутерска Сок форуме као на овим страницама су живо и расправити питања технологије. Ја бих био веома захвалан ако људи могли разговарати са мном своја становишта о полу и користи технологије, а своја искуства тих порука заједнице и Интернета уопште. Ја сам конкретно заинтересована за питања као што су:
- Пол спорт на овим форумима и онлине уопштено
- Било људи откривају њихову полу приликом објављивања на овим форумима
- Колико људи осећати као мушкарац или као жена објављивања на овим форумима
- Било људи гендер утицаја како људи третирати их на овим поруку и онлине заједнице у целини
- Да ли постоје разлике у томе како да мушкарци и жене разговарају о употреби и технологија
- Без обзира да ли су људи идентитети обликују у ионако по технологијама које су у интеракцији са, а ако је тако како?
Молимо такође да слободно разговарати о било шта друго да се осећате релевантан за тему полова и технологије и слободно одговорите на туђе постове - Желео бих да подстакне дискусију о тој теми него анкете одговор.
Хвала вам на помоћи и времену.
Анонимност: Сви одговори ће бити анонымисед пре писања највише моје ноте - назив локације и појединца корисничка имена биће промењен.