![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ne erkek ve teknoloji, kadınların kullandığı ve internet hakkında ne düşünüyor? Ne bir erkek veya bir kadın olarak, teknoloji, internet ve bu sitenin mesaj panoları olarak deneyimleri nelerdir? Merhaba, İsmim Lynette ve Ben araştırmacı (akademik) cinsiyet ve teknoloji Internet üzerinde arıyor. Bu sitede forum olarak Bilgisayar Suyu bakmak için canlı özelliğine sahiptir ve teknoloji konuları görüşmek. Eğer insanlar bana cinsiyet konusundaki görüşlerini ve teknolojinin de kullanır görüşmek olabilir çok, ve bu mesaj panoları kendi deneyimlerini minnettar olacak ve genel olarak internet. Ben özellikle sorunları gibi ilgimi çekiyor:
Lütfen aynı zamanda hissetmek başka bir şey tartışmak çekinmeyin cinsiyet ve teknoloji konu ile ilgili ve diğer insanların mesaj cevap vermekten çekinmeyin - Ben değil, bir ankete yanıt konu bir tartışma teşvik etmek istiyorum. Yardımınız ve saat için teşekkür ederiz. Gizli: Tüm yanıtları önceden için benim nota kadar yazma - site ve bireysel kullanıcı adlarının adı değişmiş olacak anonymised olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Yanıt eksikliği değil umutsuzluk musun, ben en azından sana yardım edecek. Şimdi lol değil, ben size daha sonra bugün alırsınız veya gün sonraki birkaç. |