Що ви думаєте про чоловіків і жінок використовує технології та Інтернет? Які ваші переживання як чоловік, або жінка, технології, інтернет і повідомлення сайту дошки?
Здравствуйте,
Мене звати Лінетт і Я дослідник (академічної) Дивлячись на підлогу і технологій в Інтернеті. Я вирішив подивитися на комп'ютерні соку форумах на цьому сайті, жвавою й обговорення питань технології. Я був би дуже вдячний, якщо б люди могли б обговорювати зі мною свої думки з гендерних питань і використовує технології, і їх досвід цих дошках оголошень та Інтернет в цілому. Я конкретно зацікавлений у таких питаннях, як:
- Гендерні культур на цих форумах і в Інтернеті в цілому
- Лі люди розкривати їх статі при відправленні повідомлень на цих форумах
- Як люди відчувають себе як чоловік або як жінка розміщення на цих форумах
- Лі гендерні Народна впливів, як люди ставляться до них на цих дошках оголошень та Інтернеті в цілому
- Чи існують відмінності в тому, як чоловіки і жінки використовують і обговоріть технологію
- Будь тотожності народу формується в будь-якому випадку по технологіям, які вони взаємодіють, і якщо так, то яким чином?
Прохання також не соромтеся обговорювати що-небудь інше, що ви відчуваєте, має відношення до питання про гендерні і техніки, не соромтеся відповісти на посади інших людей - я хотів би закликати обговорення цієї теми, а не огляд заходів у відповідь.
Дякуємо за вашу допомогу і час.
Анонімність: Всі відповіді будуть анонімними до письмовому з моїх нотаток - ім'я сайту, а окремі імена будуть змінені.