![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыа знам, у задње време нити имати пп од ГО офф топиц прилицно мало. па зашто не имати нит на којој је то тачка? ыа не знам, можда сомехинг занимљиве појавити. ил почетак. ыа чути да је био само нацртао Петерсон проглашен кривим? спопадање превише времена.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја ћу оставити овај за сада, али ако се расправа постаје бескорисно онда ће бити уклоњен. Држите га разуман занимљиве разговоре и то би требало да буде добар тхреад.
|
| |||
| |||
![]() Занимљива идеја .. Троубле тхат'с кинд је место на Офф-Топиц Форум ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| лол. било ко је добио ништа занимљиво за рећи да бисте започели нама офф?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| СГ жели да зна шта телефона имате, за постављање на овим форумима
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| један Моторола К
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Олакшај се сервер лол. Имате који су убијени тхреадс иде прилично добро "офф топиц". Сираст: Он је био проглашен кривим? Када? Он није стао суђење било где осим на ТВ направљен за филмове лол. али оно што заиста желим да зна да ли је то ............... Зашто они имају Браилле систем на диску се наратор уредјаји? |
|
| |||
| |||
| идк, али читао сам га на папир на храну место.
|
| |||
| |||
| Тхе Сун је тачно 400 пута већи од земље и 400 пута је удаљеност, тако да је како тако савршену ецлипсес (ГД не баци коцке прут свемиру) Ајнштајн |
|
| |||
| |||
| 400? ЈА мисао то је био 9000 ОВЕР!