![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами Тя е моят 17-ти рожден ден в неделя, и както се случи да бъде голяма кола ентусиаст, можете да си представите, че не мога да чакам да отида зад волана на моята кормуване инструктор на 1.4L Citroen C2. Формула една стандартна в сравнение с Go-karts имам рано задвижване. И като не мога да взема решението си тръгвам си, докато сърфирате в "Компютърно сок форуми Мислех, че ще бъде малко по-любознателен и да видим какво всеки е шофиране. Лично за първата ми кола бих искал Renault Clio 1.1L разглежда като това е всичко, което може да си позволи по отношение на overpriced застраховане . Така че какво прави всеки диск? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Корса 1,2 добър бегач, както и малък, идващи към моя втора година вече и застраховката е намалял добре трябваше да плати £ 1200 за първата година, луд! трябва да се продава най-скоро, но не знаеш какво искаш, 1,4 или 1.6 ще е добре, искам да кажа моята Корса е Go-Ир, но тя не половината крещя
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Смешното е, че подобряването и в темата, но не спомена за него
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Аз карам колата ми. Моята кола е Tata Индика V2 Xeta. Тя е била произведена от Tata Моторс в Индия. Използвам тази кола да достигне моя офис. Тя е много подходяща за мен. Неговият двигател е 475 IDI с микропроцесорно основава на системата за управление на двигателя (екю). Нейната волана е Rack и пиньон. TS спирачката е Dual схема, диагонално разделена, вакуум подпомага с PCR клапи. Неговите гуми и джанти са радиални и заседанието на капацитет е 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Отиди за нещо по-добър като 1.0 / 1.2L Корса C, или може би 1,1 Ford Ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE6 кормуване ме луд! | lukeshep | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 6 май 2009 г. 09:41 |
| Contextadvisor - изниквам кормуване ми ядосан | christine154 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 22 | 23rd Feb 2008 16:33 |
| Itunes е движеща ме луд! Харесвам помагам | harriet40 | Мултимедия & Codecs | 2 | 28 ноември 2007 04:18 |
| Помощ моля, това е движеща ми ядосан | timbo | Общи Хардуер Чат | 17 | 24 ноември 2007 15:12 |
| Помощ! Поп UPS карат ме бисквити! | curlysmith | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 23rd Oct 2007 11:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |