![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No je to moje 17. narozeniny v neděli, a když jsem náhodou být velká auta nadšenec, můžete si představit, že bych nemohl dočkat, až se za volantem svého řidičského instruktora 1.4L Citroen C2. Formule jedna norma ve srovnání s go-motokáry jsem dříve řízený. A jak jsem nemůže vzít mého názoru se jí při procházení 'Počítačová Juice' fór Myslel jsem, že bych byl trochu zvědavý a vidět to, co všichni jízdy. Osobně pro moje první auto Chtěl bych Renault Clio 1.1L vnímán jako to vše si mohu dovolit, pokud jde o předražené pojištění . Takže to, co dělá každý disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1,2 Něco dobrého runner stejně, přicházející do mého druhého roku, nyní a pojištění klesla vyporádá musel zaplatit 1200 liber za první rok, blázen! by měl být prodej je brzy, ale opravdu vím, co chci, a 1,4 nebo 1,6 by hezké, myslím moje corsa je go-er, ale ona není polovina křičet
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| je legrační věc je im také v tom vlákno, ale nemají žádnou paměť je
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| I řídit moje auto. Moje auto je Tata Indica V2 Xeta. To bylo vyrobeno Tata Motors v Indii. I use to auto na dosah mé kanceláři. Je velmi vhodný pro mě. Jeho motor je 475 IDI s mikroprocesorem založený systém řízení motoru (ECU). Jeho řízení je Rack a pastorku. ts brzda je duální obvod, diagonálně rozdělené, vakuové nápomocen s PCR ventily. Jeho pneumatiky a kola jsou radiální a posezení kapacita je 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Přejít na něco víc respektovaný jako 1.0 / 1.2L corsa c, nebo možná i 1.1 ford ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE6 jízdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. května 2009 09:41 |
| Contextadvisor - pop až mi šílenou jízdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 23. února 2008 16:33 |
| ITunes je hnací mě naštvaná! Prosím pomozte | harriet40 | Multimedia & Kodeky | 2 | 28. listopadu 2007 04:18 |
| Pomozte prosím, je to hnací mne naštvaný | timbo | Obecné Hardware Chat | 17 | 24. listopadu 2007 15:12 |
| Pomoc! Pop ups jezdí mi ťuknutý! | curlysmith | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 23. října 2007 11:22 |
| Thread Nástroje | |
| |