![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Είναι 17α γενέθλιά μου την Κυριακή, και όπως συμβαίνει να είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο θιασώτη της, μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν μπορώ να περιμένω για να πάρετε πίσω από τον τροχό μου εκπαιδευτή οδήγησης του 1.4L Citroen C2. Φόρμουλα Ένα πρότυπο σε σύγκριση με το go-karts έχω ήδη κινούνται. Και όπως σας δεν μπορεί να λάβει τη γνώμη μου, εκτός της, ενώ η περιήγηση "Computer Juice φόρουμ, νόμιζα ότι θα είναι λίγο περίεργος και να δούμε τι είναι όλοι οδήγησης. Προσωπικά για το πρώτο μου αυτοκίνητο Θα ήθελα ένα Renault Clio 1.1L θεωρηθεί ότι όλα θα μπορούν να πληρώσουν από την άποψη της υπερτιμημένους ασφάλισης . Έτσι, ο καθένας κάνει ό, τι οδηγείτε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1,2 λίγο καλό και πρώτη επιλαχούσα, μου έρχονται στο δεύτερο έτος και τώρα έχει πέσει ασφαλιστική όμορφα έπρεπε να καταβάλει £ 1.200 για το πρώτο έτος, το τρελό! θα πρέπει να πωλούν σύντομα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω, από 1,4 ή 1,6 θα ήταν ωραίο, εννοώ μου Corsa είναι ένα go-er, αλλά δεν μισο ουρλιάζουν
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| το αστείο πράγμα είναι im επίσης ότι στο νήμα, αλλά δεν έχουν μνήμη του
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| I οδηγείτε το αυτοκίνητό μου. Το αμάξι μου είναι Tata Indica V2 Xeta. Ήταν που κατασκευάζεται από την Tata Motors στην Ινδία. Χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο για να φτάσει από το γραφείο μου. Είναι πολύ κατάλληλο για μένα. Ο κινητήρας είναι 475 IDI Μικροεπεξεργαστών με βάση το σύστημα διαχείρισης του κινητήρα (ECU). Το σύστημα διεύθυνσης είναι οι οδοντωτοί. ts φρένο Dual κυκλώματος, διαγωνίως split, το κενό με τη βοήθεια PCR βαλβίδες. Τα ελαστικά και οι τροχοί είναι Ακτινωτά συνεδρίαση και ικανότητα 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Πηγαίνετε για κάτι πιο αξιοσέβαστος σαν 1,0 / 1.2L Corsa γ, ή ίσως και 1,1 ιαα Ford.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα: