![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa to mi je 17. rođendan u nedjelju, a kao što sam se dogoditi da se veliki auto entuzijasta, možete zamisliti da ja ne mogu čekati da se za volanom mog instruktora vožnje's 1.4L Citroen C2. Formula Jedan standard u odnosu na go-Karts sam prethodno prognani. I kao što ja ne mogu uzeti moj um isključite ga, dok pregledavate 'Computer Sok' forume Sam mislio JA će biti malo znatiželjan i vidjeti što se sve vožnje. Osobno, za moj prvi auto Htjela bih Renault Clio 1.1L gledati kao da je sve mogu priuštiti u smislu overpriced osiguranje . Pa što se svi voziti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1.2 dobar trkač i malo, dolaze na moje druge godine sada je pao i osiguranje lijepo morali platiti £ 1200 za prvu godinu, ludo! trebalo bi ga uskoro prodaje, ali ne znam što želim, a 1,4 ili 1,6 bi bilo lijepo, mislim na moju Corsa je go-je, ali ona ne polovine vrisak
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Smiješno je što im je isto tako u tom slijedu, ali nema ga memorija
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| I voziti svoj automobil. Moj auto je Tata indica V2 Xeta. Bilo je proizveden od strane Tata Motors u Indiji. Koristim ovaj automobil do mog ureda. Vrlo je pogodan za mene. Njegov motor je 475 IDI s mikroprocesorske temelji Engine Management System (ECU). Njegova je upravno stalak i pero. TS je kočnica Dvostruki krug, dijagonalno Split, vakuum pomagao Ventili s PCR. Njegova guma i kotača Radijalna su sjedili i kapacitet je 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Idi za nešto više cijenjen kao 1.0 / 1.2L Corsa C, ili možda 1,1 ford ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote: