![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nos Ez a 17. születésnapját vasárnap, és én történetesen egy nagy autó rajongó, akkor elképzelhető, hogy nem tudok várni, hogy a kormány mögött az én vezetési oktató van 1.4l Citroen C2. Forma-szabvány, összehasonlítva a go-karts már korábban hajtott. És mivel nem tudok venni eszembe róla, bár a böngészést a "Computer Juice fórumok arra gondoltam, lenne egy kis kíváncsi, hogy mi mindenki vezetést. Személy szerint az első autó Szeretnék egy Renault Clio 1.1L láttam, hogy minden, amit tud biztosítani a túlárazott biztosítás . Szóval mit mindenki hajt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| corsa 1,2 jó kis runner is jön be a második éve és biztosítási csökkent szépen volna fizetnie £ 1200 az első év, bolond! kell árusítsa hamarosan, de nem igazán tudom, mit akarok, a 1,4 vagy 1,6 jó lenne, úgy értem én corsa a go-er, de nem a felét scream
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| az a vicces im is, hogy a téma, de nem emlékszik rá
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| I drive my car. Saját autó Tata Indica V2 Xeta. Azt Tata Motors által gyártott Indiában. Használom ezt az autót, hogy az iroda. Ez nagyon alkalmas nekem. A motor 475 IDI mikroprocesszorral alapú motorvezérlő rendszer (ECU). A kormánymű is Rack és megkötöz. ts fék Dual áramkör, átlósan osztott, vákuum segíti a PCR Szelepek. A gumik és a kerekek és az ülés Radial kapacitás 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Hajrá valami tiszteletre méltó, mint egy 1,0 / 1.2L corsa c, vagy talán egy 1,1 Ford Ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IE6 vezetői nekem bolond! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6. május 2009 09:41 |
| Contextadvisor - pop-up vezetői nekem mad | christine154 | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 23. február 2008 16:33 |
| ITunes hajtja meg bolond! Kérem, segítsen | harriet40 | Multimédia és kodekek | 2 | 28. november 2007 04:18 |
| Segíts kérlek, hogy engem vezetői mad | Timbo | Általános fémáru Chat | 17 | 24. november 2007 15:12 |
| Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem! | curlysmith | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 23. október 2007 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |