![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן, זה יום ההולדת שלי 17 ביום ראשון, וכפי שאני לקרות להיות גדול המכונית נלהב, אתה יכול לדמיין את זה אני לא יכול לחכות כדי לקבל מאחורי ההגה של נסיעה של מאמן 1.4L סיטרואן C2. פורמולה אחת רגילה בהשוואה ל GO-karts יש לי נהוג בעבר. וכפי שאני לא יכול לקחת את זה ממני את דעתי, תוך גלישה 'מחשב מיץ' פורומים חשבתי יהיה קצת סקרן את כולם ולראות מה הוא נוהג. באופן אישי עבור המכונית הראשונה שלי הייתי רוצה רנו Clio 1.1L לראות זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמך מבחינת overpriced ביטוח . אז מה המשמעות של כל אחד לנהוג? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| corsa 1.2 טוב הקטן רץ גם, מגיעים על פני השנה השנייה שלי עכשיו יש וביטוח ירד יפה היו צריכים לשלם עבור £ 1200 בשנה הראשונה, משוגע! יש למכור אותו בקרוב, אבל לא ממש יודע מה אני רוצה, של 1.4 או 1.6 יהיה נחמד, אני מתכוון corsa שלי הוא GO-ER, אבל היא לא חצי לצעוק
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| את דבר מצחיק הוא IM גם כי פתיל, אבל אין זיכרון של זה
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני נהג המכונית שלי. המכונית שלי היא Tata Indica v2 Xeta. זה היה מיוצר על ידי Tata מוטורס בהודו. אני משתמש זה הרכב להגיע למשרד שלי. זה מאוד מתאים לי. המנוע שלה הוא 475 IDI עם Microprocessor מבוסס מערכת ניהול מנוע (ECU). ההגה שלה הוא Rack ו נוצה. ts הבלם הוא Dual במעגל, במלוכסן ספליט, עם חלל ריק סייעה PCR שסתומים. צמיגים וגלגלים שלה הם מחוגי ואת יכולת הוא יושב 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
לכו על משהו יותר מכובד כמו 1,0 / 1.2L corsa C, או אולי 1.1 פורד ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IE6 נסיעה לי משוגע!! | lukeshep | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 6 מאי 2009 09:41 |
| Contextadvisor - pop up נסיעה לי משוגע | christine154 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | 23 פבר 2008 16:33 |
| Itunes הוא נוהג אותי משוגע! בבקשה לעזור | harriet40 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | -28 נובמבר 2007 04:18 |
| אנא עזור לי זה נסיעה כועס | timbo | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 24 נובמבר 2007 15:12 |
| הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers! | curlysmith | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 23 אוקטובר 2007 11:22 |
| שרשרת כלים | |
| |