![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Well It's my birthday 17. sekmadienį, kaip man atsitiko, kad bus didelis automobilių entuziastas, jūs galite įsivaizduoti, kad aš negaliu laukti, kad gauti už savo vairavimo instruktoriaus 1.4L Citroen C2 ratas. Formulės vienas standartinis, palyginti su go-kortelės Aš anksčiau važiuoti. Ir kaip I can't take my mind off jis, o Browse "Computer sultys" forumai Maniau bus truputį smalsus ir pamatyti tai, ką kiekvienas iš vairuotojo. Asmeniškai mano pirmasis automobilis Norėčiau Renault Clio 1.1L laikoma, kad viskas, aš galiu sau leisti pagal brangių draudimo . Taigi, ką kiekvienas vairuoti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1.2 gera mažai Runner taip pat, ateina į mano antrus metus dabar ir draudimo sumažėjo gražiai sumokėti £ 1.200 už pirmuosius metus, crazy! reikia ją parduoti greičiau, bet tikrai nežino, ką aš noriu, 1,4 arba 1,6 Būtų gerai, aš tai mano Corsa yra Go-er, bet ji ne pusė Scream
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| juokingas dalykas yra tai, jiems taip pat šioje temoje, bet neturime jo atmintį
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| I drive my car. Mano automobilis "Tata Indica V2 Xeta. Jis buvo pagamintas "Tata Motors Indijoje. Aš naudoju šį automobilį, kad pasiektų savo biure. Tai labai tinka man. Jo variklis yra 475 IDI su mikroprocesorowe variklio valdymo sistema (ECU). Jos vairo yra vežimėliams, judantiems. TS stabdžiai Dual grandinės, įstrižai Split, vakuuminis padeda su PGR vožtuvai. Jo padangos ir ratai yra radialinio ir posėdžio pajėgumai yra 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Grįžti į kažką daugiau garbingas kaip 1.0 / Corsa C 1.2L, o gal 1,1 Ford Ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IE6 vairuotojo man proto! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6 gegužė 2009 09:41 |
| Contextadvisor - pop-up vairuotojo man proto | christine154 | Virus, Spyware & Security | 22 | 23 vasaris 2008 16:33 |
| ITunes yra vairuotojo man proto! Please help | harriet40 | Multimedia & Codecs | 2 | Lapkritis 28, 2007 04:18 |
| Help please to vairuotojo man proto | Timbo | General Hardware Chat | 17 | Lapkritis 24, 2007 15:12 |
| Help! Pop ups vairuojate man sausainių! | curlysmith | Virus, Spyware & Security | 1 | 23 spalis 2007 11:22 |
| Temos įrankiai | |
| |