![]() |
|
| |||
| |||
| Nu tas ir mans 17. dzimšanas dienu svētdien, un kā es notikt ir liels auto entuziasts, varat iedomāties, ka es nevar gaidīt, lai iegūtu aiz riteņa manas braukšanas instruktora 1.4L Citroen C2. Formula vienu standartu, salīdzinot ar go-karts Man agrāk palīdzību. Un kā es nevar manuprāt pie tā, bet pārlūkojot "Computer Sulu forumi, es domāju, ka es būtu mazliet ziņkārīgs un redzēt, kas visi ir braukšana. Personīgi mans pirmais auto, es gribētu Renault Clio 1.1L uzskatīt, ka ir viss, es varu atļauties ziņā overpriced apdrošināšana . Tātad, ko tas visi drive? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1.2 labs maz runner, kā arī, kas nāk uz manu otro gadu tagad un apdrošināšana ir samazinājies labi bija jāmaksā £ 1.200 attiecībā uz pirmo gadu, crazy! būtu pārdot to tuvākajā laikā, bet nav tiešām zināt, ko es gribu, 1,4 vai 1,6, būtu jauki, es domāju mans corsa ir go-er, bet viņa nav puse scream
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| smieklīgi ir tas, im arī šo pavedienu, bet nav atmiņas par to
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| I drive my car. Mans auto Tata Indica V2 Xeta. To ražoja Tata Motors Indijā. Es izmantoju šo automašīnu uz sasniegt savu biroju. Tas ir ļoti piemērots man. Motoriem 475 IDI ar mikroprocesoru pamatā motora vadības sistēmas (ECU). Stūres ir Rack un zobrata tipa pacēlājiem. ts bremzēšana Dual circuit, pa diagonāli sadalīts, vakuuma palīdzību ar PĶR vārstus. Tās riepas un riteņi ir Radial un piedalījās jauda ir 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Iet kaut ko vairāk respektabls izskats 1.0 / 1.2L Corsa C, vai varbūt 1,1 Ford Ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote: