![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Well it's my birthday 17-ty w niedzielę, i tak jak dzieje się wielkim zapaleńcem samochód, możesz sobie wyobrazić, że nie mogę czekać, aby uzyskać za kierownicą mojego instruktora jazdy 1.4L Citroen C2. Formuła jednego standardu w stosunku do gokarty Mam napędzany wcześniej. A jak nie może go off my mind, jednocześnie przeglądać "Computer Juice forów Myślałem, że będzie trochę ciekawy i zobaczyć, co wszyscy kierowcy. Osobiście na mój pierwszy samochód Chciałbym Renault Clio 1.1L postrzegane jako że wszystko mogę sobie pozwolić w zakresie ubezpieczeń overpriced . Więc co każdy dysk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1.2 dobry zawodnik i mało, mieszczących się na mój drugi rok i ubezpieczenia spadł ładnie musiał zapłacić £ 1200 na pierwszym roku, crazy! należy sprzedaży szybko, ale naprawdę nie wiem, czego chcę, 1,4 lub 1,6 byłoby miło, mam na myśli moje corsa jest go-er, ale nie pół scream
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| w zabawny jest im także w tym wątku, ale nie ma pamięci to
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| I drive my car. Mój samochód jest Tata Indica V2 Xeta. Był produkowany przez Tata Motors z Indii. Używam tego samochodu do osiągnięcia mojego biura. To jest bardzo dobry dla mnie. Jego silnik ma 475 IDI z mikroprocesorowe oparte Engine Management System (ECU). Jego kierownicy jest Rack i armata. ts hamulec podwójny obwód, podzielony diagonalnie, wspomagany próżni PCR Zawory. Jego opony i felgi są radialne i posiedzenia pojemności 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Przejdź do czegoś więcej jak respectable 1.0 / 1.2L Corsa C, a może o 1,1 ford ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() |
|
| Zakładki |