![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine It's my 17th ziua de duminică, după cum am şi se întâmplă să fie o masina mare entuziast, vă puteţi imagina că nu pot să aşteptaţi pentru a obţine în spatele meu roată de conducere instructor de 1.4L Citroen C2. Formula un standard în comparaţie cu go-carturi am condus anterior. Şi, după cum nu pot să-mi ia mintea de pe acesta, în timp ce răsfoiţi pe "Computer JUICE" forum Am crezut ca ar fi un pic indiscret şi să vedem ce toată lumea este de conducere. Personal pentru prima mea masina Aş dori un Renault Clio 1.1L vazut ca asta e tot ce-mi pot permite din punct de vedere al overpriced asigurare . Deci, ce face fiecare unitate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1.2 bun alergator mic, de asemenea, cea de-a doua venire pe an şi de asigurare a scăzut de frumos A trebuit să plătesc £ 1200 pentru primul an, o nebunie! ar trebui să se vinde mai repede, dar nu prea ştiu ce vreau eu, un 1.4 sau 1.6 ar fi frumos, vreau sa spun ca-mi Corsa este un du-te-er, dar ea nu striga jumătate
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| de amuzant lucru este important de asemenea, în acest thread, dar nu au o memorie de ea
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| I conduce masina mea. Masina mea este Tata indica V2 Xeta. A fost fabricat de Tata Motors din India. Eu folosesc această maşină pentru a ajunge la biroul meu. Este foarte potrivit pentru mine. Sale de motor este de 475 IDI cu microprocesor bazat Motor de Management System (ECU). Sale de direcţie este Rack şi pinion. TS frână este Dual circuit, împărţite în diagonală, de vid asistată Robinete cu PCR. Sale de anvelope şi roţi sunt radial şi şedinţe capacitate este de 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Du-te de ceva mai mult ca un respectabil 1.0 / 1.2L Corsa C, sau poate un 1.1 Ford ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() |
|
| Marcaje |