mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Ce este toată lumea de conducere

Reply

Thread Tools
Old 7 februarie 2008, 12:38
Grupul de stat

Default Ce este toată lumea de conducere

Ei bine It's my 17th ziua de duminică, după cum am şi se întâmplă să fie o masina mare entuziast, vă puteţi imagina că nu pot să aşteptaţi pentru a obţine în spatele meu roată de conducere instructor de 1.4L Citroen C2. Formula un standard în comparaţie cu go-carturi am condus anterior.

Şi, după cum nu pot să-mi ia mintea de pe acesta, în timp ce răsfoiţi pe "Computer JUICE" forum Am crezut ca ar fi un pic indiscret şi să vedem ce toată lumea este de conducere. Personal pentru prima mea masina Aş dori un Renault Clio 1.1L vazut ca asta e tot ce-mi pot permite din punct de vedere al overpriced asigurare .

Deci, ce face fiecare unitate?
Old 7 februarie 2008, 13:01
Grupul de donator

Corsa 1.2

bun alergator mic, de asemenea, cea de-a doua venire pe an şi de asigurare a scăzut de frumos

A trebuit să plătesc £ 1200 pentru primul an, o nebunie!

ar trebui să se vinde mai repede, dar nu prea ştiu ce vreau eu, un 1.4 sau 1.6 ar fi frumos, vreau sa spun ca-mi Corsa este un du-te-er, dar ea nu striga jumătate

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 12 februarie 2008, 14:59
Grupul de donator

Acest thread a fost deja făcut. http://www.computer-juice.com/forums...u-drive-11624/

CG

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 12 februarie 2008, 15:17
Grupul de donator

de amuzant lucru este important de asemenea, în acest thread, dar nu au o memorie de ea

Old 12 martie 2008, 21:53
Noile state Group

I conduce masina mea. Masina mea este Tata indica V2 Xeta. A fost fabricat de Tata Motors din India. Eu folosesc această maşină pentru a ajunge la biroul meu. Este foarte potrivit pentru mine. Sale de motor este de 475 IDI cu microprocesor bazat Motor de Management System (ECU). Sale de direcţie este Rack şi pinion. TS frână este Dual circuit, împărţite în diagonală, de vid asistată Robinete cu PCR. Sale de anvelope şi roţi sunt radial şi şedinţe capacitate este de 5.
Old 13 martie 2008, 07:58
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de CallumUK View Post
Ei bine It's my 17th ziua de duminică, după cum am şi se întâmplă să fie o masina mare entuziast, vă puteţi imagina că nu pot să aşteptaţi pentru a obţine în spatele meu roată de conducere instructor de 1.4L Citroen C2. Formula un standard în comparaţie cu go-carturi am condus anterior.

Şi, după cum nu pot să-mi ia mintea de pe acesta, în timp ce răsfoiţi pe "Computer JUICE" forum Am crezut ca ar fi un pic indiscret şi să vedem ce toată lumea este de conducere. Personal pentru prima mea masina Aş dori un Renault Clio 1.1L vazut ca asta e tot ce-mi pot permite din punct de vedere al overpriced asigurare .

Deci, ce face fiecare unitate?
Clio sunt aweful de a conduce vehicule prietenos!

Du-te de ceva mai mult ca un respectabil 1.0 / 1.2L Corsa C, sau poate un 1.1 Ford ka.

Sistemul meu: = /

Procesor (e):
AMD 64x2 6000 +
Plăci de bază:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Memorie RAM:
Pirat XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Placă grafică (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (e):
CDRW + DVD-RW [dublu strat]
Cauza / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Răcire:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / 20mb cablu
Monitor (e):
19 "HannsG
Sistem de operare (e):
XP Pro 32bit
Old 13 martie 2008, 12:01
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de aarathi View Post
I conduce masina mea. Masina mea este Tata indica V2 Xeta. A fost fabricat de Tata Motors din India. Eu folosesc această maşină pentru a ajunge la biroul meu. Este foarte potrivit pentru mine. Sale de motor este de 475 IDI cu microprocesor bazat Motor de Management System (ECU). Sale de direcţie este Rack şi pinion. TS frână este Dual circuit, împărţite în diagonală, de vid asistată Robinete cu PCR. Sale de anvelope şi roţi sunt radial şi şedinţe capacitate este de 5.
N-am auzit chiar de unul dintre ei lol.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord