![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No je to moje 17. narodeniny v nedeľu, a keď som náhodou byť veľká auta nadšenec, môžete si predstaviť, že by som nemohol dočkať, až sa za volantom svojho vodičského inštruktora 1.4L Citroen C2. Formule jedna norma v porovnaní s go-motokáry som skôr riadený. A jak jsem nemôže zobrať môjho názoru sa jej pri prehliadaní 'Počítačová Juice' fór Myslel som, že by som bol trochu zvedavý a vidieť to, čo všetci jazdy. Osobne pre moje prvé auto Chtěl bych Renault Clio 1.1L vnímaný ako to všetko si môžem dovoliť, pokiaľ ide o předražené poistenia . Takže to, čo robí každý disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1,2 Niečo dobrého runner rovnako, prichádzajúce do môjho druhého roku, teraz a poistenie klesla vyrovná musel zaplatiť 1200 libier za prvý rok, blázon! by mal byť predaj je skoro, ale naozaj viem, čo chcem, a 1,4 alebo 1,6 by pekné, myslím moje corsa je go-er, ale ona nie je polovica kričať
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| je legrační vec je im aj v tom vlákno, ale nemajú žiadnu pamäť je
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| I riadiť moje auto. Moje auto je Tata Indica V2 Xeta. To bolo vyrobené Tata Motors v Indii. I use to auto na dosah mojej kancelárii. Je veľmi vhodný pre mňa. Jeho motor je 475 IDI s mikroprocesorom založený systém riadenia motora (ECU). Jeho konanie je Rack a pastorky. ts brzda je duálny obvod, diagonálne rozdelené, vákuové pomáha s PCR ventily. Jeho pneumatiky a kolesá sú radiálne a posedenie kapacita je 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Prejsť na niečo viac podstatný ako 1.0 / 1.2L corsa c, alebo možno aj 1.1 ford ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia: