![]() |
|
| |||
| |||
| Şey Bu Pazar günü benim 17. doğum günü, ve ben büyük bir otomobil meraklısı olarak gerçekleşmesi, bu benim sürüş hocası's 1.4L Citroen C2 ve direksiyonun arkasında almak için can't wait hayal edebiliyorum. Git-Daha önce tahrik var karts karşılaştırıldığında Formula bir standart. Ve ben onu, fikrimi alamaz Sanırım biraz meraklı ve herkes ne sürüş görmek olacağını düşündüm 'Bilgisayar Suyu forums tarama da. Ben overpriced sigortası açısından bir Renault Clio 1.1L görüldü olarak tüm Ödeyebileceğinizden's istiyorsanız ilk araba Şahsen için . Peki herkes sürücü nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1,2 güzel bir atlet de, ikinci yıl artık üzerine geliyor ve sigorta iyi düşmüştür ilk yıl için, deli 1200 YTL ödemek zorunda kaldı! Yakında, ancak satış gerektiğini gerçekten i bir 1,4 veya 1,6 iyi olurdu ne istiyor bilmiyorum, benim Corsa bir git-ER anlamı, ama yarısı çığlık değil
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| bu iplik bir sohbet de en komik şey, ama hiçbir bellek var
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ben araba kullanırım. Arabam Tata Indica V2 Xeta olduğunu. Bu Tata Motors tarafından Hindistan üretilir oldu. Ben ofis ulaşmak için bu araç kullanın. Bu benim için çok uygundur. Bu motor 475 İDİ Mikroişlemci ile Motor Yönetim Sistemi (ECU) temel alır. Bu direksiyon Rack ve kanat olduğunu. TS fren Çift devre, çapraz bölme, vakum PCR Subaplar ile yardımcı olduğunu. Bu lastikler ve jantlar ve oturma kapasitesi Radyal 5 olduğunu. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Şey gibi saygın için Git bir 1.0 / 1.2L Corsa c veya belki 1,1 Ford KA.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() |
|
| Bookmarks |