![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, це мої 17 років на неділю, і як я трапиться бути великим ентузіастом автомобіля, ви можете собі уявити, що я не можу чекати, щоб отримати за кермо 1.4L C2 мого інструктора з водіння's Citroen. Одна стандартна формула, в порівнянні з го-картов я вже Driven. І як я не можу взяти свою увагу він, у той час перегляду форумів 'Комп'ютер сік' Я думав, буде трохи допитливі і побачити, що всі рухи. Особисто для моя перша машина, то я хотів би Renault Clio 1,1 розглядатися як це все, я можу дозволити собі з точки зору страхування завищеними . Отже, що ж все диски? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsa 1.2 добрий бігун мало, а, що надходить на мій другий рік і страхування впало довелося заплатити 1200 фунтів за перший рік, божевільні! Слід продавати його найближчим часом, але дійсно не знаю, чого я хочу, 1.4 або 1.6, буде приємно, я хочу сказати моїм Corsa є Го-ER, але вона не половина Scream
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Саме смішне, їм також в цьому потоці, але не мають пам'ять про нього
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я Drive My Car. Мій автомобіль Tata Indica V2 Xeta. Воно було виготовлено Тата моторз "в Індії. Я використовую цю машину до мого офісу. Це дуже підходяще для мене. Її двигуном 475 ЙДИ з Мікропроцесорні системи управління двигуном (ECU). Його рульової поворотні. TS гальм двоконтурна, по діагоналі розкол, за допомогою вакуумного клапана ПЛР. Свої шини і колеса радіально і сидять потужністю 5. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Перейти на щось більш респектабельним, як 1,0 / 1.2L Corsa C, або, може бути 1,1 Ford Ka.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE6 зводить мене з розуму! | lukeshep | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 6 травня 2009 09:41 |
| Contextadvisor - спливаючі зводить мене з розуму | christine154 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 23 лютого 2008 16:33 |
| Itunes зводить мене з розуму! Будь ласка, допоможіть | harriet40 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 28 листопада 2007 04:18 |
| Допомога будь ласка, це зводить мене з розуму | Timbo | Генеральний обладнання чат | 17 | 24 листопада 2007 15:12 |
| Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами! | curlysmith | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 23 жовтня 2007 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |