![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pro mě je to tady a Dota-Allstars. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den, Bill
| |||
| |||
| Oh yeh, že se bude dít. Každopádně, pokud budete chtít Podnikatel díky Johnchow.com je skvělé. |
|
| |||
| |||
| Vypadá to, že celý náklad starých blogů na mě. |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíte? : / |
|
| |||
| |||
| Pouze Alex by tu mate. Některé blogy jsou ok, ale jen 90% oplatka smysl koně hnoje o naprosto nic. Jen můj názor samozřejmě. |
|
| |||
| |||
| Já nechodím na mnoho tech blogy, jsem stále nové na některé z tech terminologii, a nechcete vypadat hloupý. Tak jsem se učí od fórech jako je toto, a pak nemám zvuk už tak hloupá. : D |
|
| |||
| |||
| I nejlepší je si to špatně někdy Mamab kromě politiků, kteří si to špatně pořád. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thers nového fóra byly po celou dobu Nějaký jsou dobré zábavy "závisí, jak se spustit"! : D
| |||
| |||
| Chceš říct některé věci Maria holka? Pokud ano plivat ven a říct, jak to je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Propojení fór? | :: AARON:: | Web Design, hosting & SEO | 1 | 7 dubna 2008 12:00 |
| Ahoj, Nový počítač Fórum | davidxprice | Představte Yourself Zde | 6 | 13. prosince 2007 02:22 |
| Podokruh Fórum | Počítačové Spec | Společenství Novinky a chat | 2 | 3. října 2006 15:44 |
| Thread Nástroje | |
| |