![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pre mňa je to tady a DotA-Allstars. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý deň, Bill
| |||
| |||
| Oh Yeh, že sa bude diať. Každopádne, ak budete chcieť Podnikateľ vďaka Johnchow.com je skvelé. |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že celý náklad starých blogov na mňa. |
|
| |||
| |||
| Čo tým myslíte? : / |
|
| |||
| |||
| Iba Alex by tu mate. Niektoré blogy sú ok, ale len 90% oblátka zmysel kone hnoja o absolútne nič. Len môj názor, samozrejme. |
|
| |||
| |||
| Já nechodím na mnoho tech blogy, som stále nové na niektoré z tech terminológiu, a nechcete vyzerať hlúpy. Tak som sa učia od fórach ako je toto, a potom nemám zvuk už tak hloupá. : D |
|
| |||
| |||
| I najlepšie je si to zle niekedy Mamab okrem politikov, ktorí si to zle pořád. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thers nového fóra boli po celú dobu Nejaký sú dobré zábavy "závisí, ako sa spustiť"! : D
| |||
| |||
| Chceš povedať niektoré veci Maria holka? Ak áno pľuvať von a povedať, ako to je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prepojenie fór? | :: AARON:: | Web Design, hosting & SEO | 1 | 7 apríla 2008 12:00 |
| Ahoj, Nový počítač Fórum | davidxprice | Predstavte Yourself Tu | 6 | 13. decembra 2007 02:22 |
| Podkapitola Fórum | Počítačové Spec | Spoločenstva Novinky a chat | 2 | 3. októbra 2006 15:44 |
| Thread Tools | |
| |