![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всичко, аз току-що получи 100 лири и не сте сигурни за това какво да купят, аз бях обмисля закупуването на нов случай с прозорец и доведе някои фенове, но както каза преди Ive вероятно, Im типа, който ще си помислят , харчим пари за това, което аз мисля, ще получите максимума на разстояние по-късно и се, че усещането за "Ох Иска ми се, че парите са изразходвани за това /, че" така, какво бихте направили, ако знаеше, че имаш 100 паунда за това, което цопвам някога искате, но знаете само този на парите, които ще се виждаме за известно време (месеци)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| да публикувате текущата си очила за да можем да разберете кои са най-добрите за надстройка?
| |||
| |||
| U може да го сложа в банката и да получите интерес (изключително бавно) да си милионер! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL IM същия начин mabye Kano инвестират в Google? нов компютър? научите да играете един инструмент? от тези Жалко, има прекрати
| |||
| |||
| LMAO благодаря за идеите момчета, но моята приятелка, както прави планове с парите ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() Проблем решен! (Е, нов проблем във всеки случай!)
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право ... така че това е £ 100 няма нито един чифт обувки, нова чанта или нов комплект от обеци ...
| |||
| |||
| Или ангажимент пръстен: P Нямам идея какво бих прекарват £ 100 за, вероятно го вкарвам в банката, докато не го искаше за нещо |
|
| |||
| |||
| "Вие никога не може да има прекалено много обувки!" Да, можете!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от нова видео карта - £ 180 до прекарат | Whyred | Графика на карти & Монитори | 1 | 30 Май 2009 11:06 |
| Избор на видео карта - Бих искал да похарчите около $ 150 | xZoDiACx | Графика на карти & Монитори | 15 | 20 май 2009 06:58 |
| Lappy необходими! € 700 / £ 550 / 1100 $ да харчите | SocialWarfare | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 27 Март 2008 12:34 |
| Колко време ти прекарват онлайн? | Snake | Изключено Тема Дискусия | 25 | 7 май 2007 г. 17:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |