![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všem, jsem byla poskytnuta 100 liber a nejsou jisti, co koupit, byl jsem zvažuje koupi nového u okna a některé vedly fanoušky, ale jako IVE pravděpodobně řekl, im druhu na rozmyšlenou , utratí své peníze na to, co myslím, že vezmu nejvíce vypnutí a později dostat ten pocit "ohh Kéž bych měl strávil, že peníze na tento /, že" to, co bys dělal, kdybys věděl jsi měl 100 liber na to, co se splash kdy chceš, ale s vědomím, že to je jen peníze budete vidět nějakou dobu (v měsících)?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Můžete odeslat vaši aktuální specifikace tak vidíme, co je nejlepší upgrade?
|
|||
|
|||
|
u mohl dát ho v bance a získat zájem (velmi pomalu), aby si milionář!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
lol im stejně Kano mabye investovat do google? nový počítač? naučit se hrát nástroj? těmito Škoda, že ukončili
|
|
|||
|
|||
|
Lmao díky za nápady chlapi, ale moje přítelkyně, jak se plánuje s penězi ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
![]() ![]() ![]() ![]() Problém vyřešen! (No, nový problém stejně!)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Právo ... tak to je 100 liber odešla buď na boty, nová kabelka nebo nový soubor náušnice ...
|
|||
|
|||
|
Nebo snubní prstýnek: p
Nemám ponětí, co bych strávit na 100 liber, pravděpodobně držet v bance, dokud jsem ho chtěl za něco |
|
|
|||
|
|||
|
"Nemůžete mít nikdy příliš mnoho boty!"
Ano, je to možné!
|
|||
|
|||