![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, έχω μόλις έκανε 100 λίρες και δεν είναι σίγουρος για το τι να αγοράσουν, και εξετάζει την αγορά ενός νέου και με ένα παράθυρο και οδήγησε ορισμένους οπαδούς, αλλά όπως είπε πριν από IVE πιθανότατα, im το είδος να πιστεύω ότι πάνω από , δαπανούν τα λεφτά μου για το τι πιστεύω ότι θα πάρετε περισσότερο από έκτακτα και αργότερα να το αίσθημα της "OHH Μακάρι να είχα τα χρήματα που δαπανώνται για αυτό / ότι" ναι, τι θα έκανες αν ήξερες θα είχε 100 λίρες για το τι να πιτσιλιά ποτέ θέλετε, αλλά γνωρίζοντας thats το μόνο χρήματα θα σας βλέπουμε για λίγο (μήνες); |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορεί να σας μετά τις τρέχουσες προδιαγραφές έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε Τι καλύτερο για την αναβάθμιση;
| |||
| |||
| και θα μπορούσε να το θέσω με την τράπεζα και να ενδιαφέρει (πολύ αργά) να καταστήσει τον εαυτό σας ένα εκατομμυριούχος!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im τον ίδιο τρόπο ΚΑΝΩ mabye επενδύουν στο Google; έναν νέο υπολογιστή; να μάθουν να παίζουν ένα όργανο; από αυτές τις πολύ κακό εκεί διακοπεί
| |||
| |||
| Lmao ευχαριστώ για τις ιδέες παιδιά, αλλά το κορίτσι μου, όπως είναι τα σχέδια με τα χρήματα ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Πρόβλημα λυθεί! (Λοιπόν, ένα νέο πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς!)
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δικαίωμα ... έτσι ώστε η £ 100 για να πάει είτε ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα νέο τσάντα ή μια νέα δέσμη σκουλαρίκια ...
| |||
| |||
| Ή το δαχτυλίδι αρραβώνων: p Δεν έχω ιδέα τι θα ήθελα δαπανήσει £ 100 για την, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουμε στην τράπεζα μέχρι που ήθελα για κάτι |
|
| |||
| |||
| "Εσείς δεν μπορεί ποτέ να έχουν πάρα πολλά παπούτσια!" Ναι μπορείτε!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
|