![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, upravo sam dobio £ 100 a niste sigurni kako da što kupiti, bio sam s obzirom na kupovinu novog slučaj s prozora i vodio nekoliko navijača, ali kao ive vjerojatno rekao prije, da im tip Razmislit , trošiti moj novac na ono što mislim da ću dobiti najviše iz off i kasnije dobiti taj osjećaj "ohh Volio bih da je taj novac potrošio na to / da su" na taj način što će učiniti ako ste znali da ste imali 100 £ za senzaciju na ono što sve što želite, ali znajući samo taj novac ćete vidjeti za vrijeme (mjeseci)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možete postavljati vaše trenutne naočale kako bismo mogli vidjeti što je najbolje za nadogradnju?
| |||
| |||
| u mogao je staviti u banku i dobiti kamate na (vrlo lagano) da se milijunaš! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im isti način mabye Kano investirati u google? novo računalo? naučiti svirati instrument? tim previše loš tamo prekidan
| |||
| |||
| Lmao hvala za ideje dečki, ali moja djevojka je napravio planove s novcem ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Problem riješen! (Pa, novi problem ionako!)
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Right ... tako da je otišao do £ 100 ili sandale, torbu ili novi novi set naušnice ...
| |||
| |||
| Ili angažman prsten: p Nema pojma što bih potrošiti 100 £ na, vjerojatno ga staviti u banci dok sam želio da bude nešto |
|
| |||
| |||
| "Vi nikada ne može imati previše cipela!" DA MOŽETE!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam novi video card - £ 180 potrošiti | Whyred | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30. svibanj 2009 11:06 |
| Odabir Video Card - Htio bih potrošiti oko 150 $ | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitors | 15 | 20. svibanj 2009 06:58 |
| Lappy needed! € 700 / £ 550 / $ 1.100 provesti | SocialWarfare | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 27. ožujak 2008 12:34 |
| Koliko vremena ćete potrošiti online učiniti? | Snake | Off Topic Discussion | 25 | 7. svibanj 2007 17:26 |
| Thread Tools | |
| |