![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, amit csak adott, 100 font, és nem biztos benne, hogy mit kell vásárolni, én vásárlásán esetben egy új ablakot, és néhány vezető rajongók, de mint mondta ive valószínűleg előtt, im típusból hiszem azt , költeni a pénzem, amit azt hiszem lesz legjobban ki és később kap ez az érzés a "ohh Bárcsak már elköltött pénzt, hogy ez, hogy" úgy, mit csinálna, ha tudtam, hogy még a 100 fontot, amit a splash mindig azt akarjuk, de annak tudatában, amit a pénz csak akkor lehet látni egy darabig (hónapok)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Can you post a jelenlegi specs így láthatjuk, mi a legjobb a frissítést?
| |||
| |||
| u teheti meg, a bank és kap érdeke (nagyon lassan), hogy maga a milliomos! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im ugyanúgy Kano mabye fektet a Google? egy új számítógépet? megtanulják, hogy játsszon egy olyan eszköz? ezek Kár, ott hagyni,
| |||
| |||
| Lmao kösz a ötleteket srácok, de a barátnõm a terveket készített a pénzt ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() ![]() ![]() ![]() Problem solved! (Nos, az új probléma egyébként is!)
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze ... úgy, hogy a 100 £ ment vagy egy pár cipő, egy új kézitáska vagy az új, fülbevalókat ...
| |||
| |||
| Vagy az elkötelezettség gyűrű: p Fogalmam sincs, mit volna eltölteni £ 100, talán kibír a bankban, amíg nem akartam, hogy valami |
|
| |||
| |||
| "Még így sem túl sok cipő! Persze, nyugodtan!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
|