![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, es tikko ir dota £ 100 un nav pārliecināti par to, ko nopirkt, i plānoja iegādāties jaunu lietu, ar logu, un dažus noveda fans, bet kā negatīva, iespējams, jau minēts iepriekš, im tipam domāju, ka vairāk nekā , tērēt savu naudu par to, ko es domāju, il iegūt lielāko daļu no pacelšanās un vēlāk saņemt, ka jūtas "ohh es vēlos man bija pavadījis, ka nauda par šo / ka," lai ko tu darītu, ja jūs zinātu, jums būtu ar 100 mārciņu slampāt par to kādreiz vēlaties, bet zinot thats tikai naudas jūs redzēt, lai vienlaikus (mēneši)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat ievietot savu pašreizējo specs, lai mēs varētu redzēt whats vislabāk uzlabot?
| |||
| |||
| u varētu likt to bankā un saņemt procentus līdz (ļoti lēni) sev miljonārs! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im tāpat Kano mabye ieguldīt Google? jaunu datoru? iemācīties spēlēt instruments? Šo pārāk slikti ir pārtraukta
| |||
| |||
| LMAO paldies par idejām puiši, bet mana draudzene, kas veikti plāni ar naudu ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Problem solved! (Well, jauna problēma anyway!)
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Right ... lai ir £ 100 aizgājuši vai nu pāri kurpes jaunas rokassomu vai jaunus auskarus ...
| |||
| |||
| Vai saderināšanās gredzenu: p Ne jausmas, ko es gribētu pavadīt £ 100 par, iespējams stick to bankā līdz es gribēju tā kaut ko |
|
| |||
| |||
| "Tu nekad nevar būt pārāk daudz kurpes!" Jā, varat!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
|