![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, I've just otrzymał 100 funtów i nie są pewni co do zakupu, byłem rozważa zakup nowych przypadku okna i doprowadził niektórych fanów, ale prawdopodobnie ive jak powiedziałem wcześniej, im rodzaju pomyśleć nad , wydać swoje pieniądze na to, co myślę, że dostaniesz najwięcej off i później uzyskać poczucie, że "ohh Chciałbym miał spędzony na tym, że pieniądze /, że" to co byś zrobił jeśli wiedział, był o 100 funtów, co do splash kiedykolwiek chcesz, ale znając thats tylko pieniądze będziesz skoro za jakiś czas (w miesiącach)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| możesz po aktualnej specyfikacji więc widać whats najlepszych do uaktualnienia?
| |||
| |||
| i może je w banku i dostać zainteresowania (bardzo powoli) udostępnia się milionerem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im taki sam sposób, Kano mabye inwestować w google? nowego komputera? nauczyć się grać instrument? przez te too bad tam odstawić
| |||
| |||
| Lmao dzięki za pomysły faceci, ale moja dziewczyna, zgodnie z planami z pieniędzmi ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Problem rozwiązany! (Well, nowy problem anyway!)
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawo ... tak to £ 100 poszedł albo pary butów, nowa torebka lub nowy zestaw kolczyki ...
| |||
| |||
| Albo zaangażowanie pierścienia: p Nie mam pojęcia, co będę spędzać na £ 100, prawdopodobnie trzymać je w banku aż chciałem to coś |
|
| |||
| |||
| "Możesz nie mieć zbyt wiele buty!" Tak!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Zakładki |