![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, am fost dat 100 lire si nu sunt sigur ca la ceea ce sa cumperi, am fost în considerare cumpărarea unui nou caz, cu o fereastră şi unele conduse de fani, dar probabil ca ive a spus înainte, IM tipul de a crede că peste , cheltui banii pe ceea ce cred că voi primi cel mai de jos, iar mai târziu a lua acel sentiment de "ohh Aş fi vrut să am cheltuit banii pe care aceasta / că" Deci, ce-ai face dacă ai şti tu ai avut 100 de lire pentru a se bălăci în noroi pe ceea ce mai vrei sa stii, dar numai thats de bani veţi fi văzut pentru o perioada de timp (luni)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| poti posta dvs. specs curent, astfel încât să putem să vedeţi ce este cel mai bun pentru a face upgrade?
| |||
| |||
| u ar putea pune în bancă şi de interesul de a primi (extrem de lent) face pentru tine un milionar!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im fel Kano mabye investi in Google? un calculator nou? învăţat să cânţi la un instrument? de către aceste prea rău acolo întrerupt
| |||
| |||
| Lmao multumesc pentru idei de baieti, dar prietena mea ca facut planuri cu banii ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Problema rezolvata! (Ei bine, probleme noi, oricum!)
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corect ... aşa că a plecat la £ 100, fie o pereche de pantofi, un nou geantă sau un nou set de cercei ...
| |||
| |||
| Sau de inel de logodna: p Nu am idee ce-ar petrece £ 100 pe, probabil, stick-l in banca pana am vrut-o pentru ceva |
|
| |||
| |||
| "Poţi avea niciodată prea mulţi pantofi!" YES puteţi!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Marcaje |