![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, som práve dal 100 libier a nie ste si istí, čo kúpiť, já zvažoval nákup nového prípadu s oknom a viedli niektorých fanúšikov, ale ive pravdepodobne povedal, im typ to premyslieť , minú svoje peniaze na to, čo myslím, že dostaneme najlepšie do konca a neskôr si ten pocit "Ach Prial by som si, že peniaze vynaložené na tento /, že" tak čo by ste robil, keby vedel, že 100 libier na splash, čo niekedy budete chcieť poznať, ale to je len peniaze, budete vidieť na chvíľu (mesiacov)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete odoslať vašu aktuálnu špecifikácie, takže môžeme vidieť, čo je najlepší upgrade?
| |||
| |||
| u mohol dať ho v banke a získať záujem (veľmi pomaly), aby si milionár! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol im rovnakým spôsobom Kano maby investovať do google? nový počítač? učiť sa hrať na nástroj? týmito škoda, že prerušené
| |||
| |||
| Lmao vďaka za nápady, chlapi, ale moja priateľka, ako robil plány s peniazmi ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() ![]() ![]() ![]() Problém vyriešený! (No, nový problém, rovnako!)
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ... tak to je 100 libier odišiel do buď topánky, nová kabelka alebo nový súbor náušníc ...
| |||
| |||
| Alebo zásnubný prsteň: p Nemám potuchy, čo by som stráviť na 100 libier, zrejme držať ho v banke, kým som ju chcela na niečo, čo |
|
| |||
| |||
| "Nemôžete byť nikdy príliš veľa topánky!" Áno, môžete!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem novú grafickú kartu - £ 180 stráviť | Whyred | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. máj 2009 11:06 |
| Výber grafickej karty - Chcela by som stráviť okolo 150 $ | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitory | 15 | 20. mája 2009 06:58 |
| Lappy potrebné! € 700 / £ 550 / $ 1100 stráviť | SocialWarfare | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 27. marec 2008 12:34 |
| Koľko máte času trávia na internete? | Snake | Vypnúť Téma diskusie | 25 | 7. mája 2007 17:26 |
| Thread Tools | |
| |