![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, управо сам дао 100 килограма и нису сигурни шта да купи, био сам да купи нови случај са прозора и водио неке фанове, али Иве вероватно рекао пре, ИМ типа мислим да је преко , троше свој новац на шта мислим Ил се највише ван, а касније се тај осећај за "охх волео бих да сам тај новац потрошио на ово / то" па шта би ти, ако си знао да је имао 100 килограма за упрскати о томе шта икада желите да знате, али тај новац само ћете видети за неко време (месеци)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можете да објавите своје тренутне спецификације тако да можемо видети шта је најбоље за надоградњу?
| |||
| |||
| У то могу ставити у банку и добити интереса (врло полако) да се милионер! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ ИМ исти начин Кано мабые инвестирати у Гоогле-у? нови рачунар? науче да играју инструмента? овим штета је укинут
| |||
| |||
| Лмао хвала за идеје момци, али моја девојка је направио планове са новцем ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() ![]() ![]() ![]() Проблем решен! (Па, нови проблем у сваком случају!)
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ригхт ... тако да је отишао на 100 фунти или ципеле, ташну или нови нови сет наушница ...
| |||
| |||
| Или ангажман прстен: П Немам појма шта бих провести на 100 фунти, вероватно га држати у банци док сам је хтела за нешто |
|
| |||
| |||
| "Никада не можете имати превише ципела!" ДА МОЖЕТЕ!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требам нови видео цард - 180 £ потрошите | Ухыред | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 30 мај 2009 11:06 |
| Одабир Видео Цард - Хтео бих потрошите око 150 $ | ксЗоДиАЦкс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 20 мај 2009 06:58 |
| Лаппы неедед! € 700 / £ 550 / $ 1100 спровести | СоциалУарфаре | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 27 март 2008 12:34 |
| Колико времена ћете потрошити онлине учинити? | Снаке | Офф Топиц Дисцуссион | 25 | 7 мај 2007 17:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |