![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами какво да кажем за седмицата имам просто трябваше освен I пожела да има обходен в дупка и остава там до края на живота си. Това е това, което е отишло погрешно този минал седмица.
1. В Хувър опаковани Up - не е голяма голяма работа, но все пак 2. В препечен счупи - ОК, лош късмет идва в 3 на 3. Микровълновата започва направи наистина лошо шум - че трябва да бъде в края на моя лош късмет 4. Моите коли времето колан snaps - Ох, толкова много за върховенство на 3 Благодаря на всички е добре сортирани сега. Запознаване на Хувър качват и ремонтирано под гаранция, имам нов тостер. Микровълновата трябва да е специална, тъй като определя себе си (което все още го злото изглежда обаче, LOL) и имам колата ми върна вчера. Нова графика колан, новото устройство колан, нови уплътнителя и преработен цилиндър главата. (Гаражи искаше над £ 1000, добра работа имам приятел, който е напълно квалифициран механик, качват колата ми се, направи ремонт и донесоха го върна при мен за £ 350) Все още има светлина в края на тунела! Моята система: --
|
|
| |||
| |||
| времето колан? Уау, просто малко по-големи. , когато е бил последният заменя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. Това звучи толкова зле. Какъв мръсник за времето колан да отида, че наистина оставя колата на действие.
|
| |||
| |||
| Аз имах кола 3 месеца, само нещо, което забравих да попитам е около времето колан, поиска всяка друга възможна въпрос. Взех го на всички фиксирани сега, имаше общо основен ремонт на двигателя направено, заменя всички гарнитури, клапани reseated, всички колани заменя и всичките времето направено, двигателят трябва да бъде добре сега за около 4 години, докато следващата графика колан промяна |
|
| |||
| |||
| Имате ли Парцел Rover, zerocool? времевите пояси по Landy винаги отидете в най-Неудобната пъти |
|
| |||
| |||
| не katana Имам Рено живописна |
|
| |||
| |||
| Аз сте имали зъб болка толкова тежко, че съм смята плащат £ 550, за да я сортират или езда моя мотор на разстояние от някоя скала предизвика Терес никакъв начин не Im правиш го на NHS пак ... Аз печеля |
|
| |||
| |||
| О една живописна. достатъчно близки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи от това как го виждате, но аз казвам искате ли късмет с timingbelt проблем ... Похарчи около £ 1200 година за определяне ми Вектра последно октомври, тъй като е необходимо ново скоростната кутия и съединителя. Беше близо до cambelt промените интервала, така реших да отида, че един направено в този процес, заедно с някои други бита и peaces.
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |