![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No co můžu říct, asi po týdnu jsem měl kromě jsem chtěla bych mít lezl do díry a zůstal tam pro zbytek mého života. To, co stalo v minulosti tento týden.
1. Tento vysavač balené se - nejedná o závažný problém, ale stále 2. Opékaný na mizině - ok, smůla přichází v 3 to 3. Mikrovlnné tvorby začíná opravdu špatný hluk - to by mělo být na konci mého smůlu 4. Můj osobní načasování pásu nezaklapne - Ouch, tak pro pravidlo 3 Děkujeme všem dobrém je řazený hned. Získání vysavač zvedl a opraven v záruce, mám nový toustovač. V mikrovlnné troubě, musí být zvláštní, protože pevné sám (ještě, že jí dává zlo vypadá ThO, lol) a já mám svoje auto zpět včera. Nové časování řemene, nový pohon řemen, nová hlava těsnění a upravený válec hlavu. (Garáž chtěl přes 1000 liber, dobrou práci mám kámoše, který je plně kvalifikovaný mechanik, vybral moje auto nahoru, provádí opravy a přivedl ho zpět ke mně za 350 liber) Stále je světlo na konci tunelu! Můj systém: --
|
|
| |||
| |||
| časování pásu? wow, jen trochu významné. kdy to bylo naposledy nahrazeno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. To vypadá špatně. To je ale prevít pro načasování pásu jít, že opravdu staví auto z akce.
|
| |||
| |||
| Mám auto 3 měsíce, jediná věc, zapomněl jsem se zeptat byl o načasování pás, požádal všechny ostatní možné otázky. Mám je všechny pevné hned, měl celkem oprava motoru udělat, nahrazuje všechny těsnění, ventily reseated, všechny řemeny a nahrazuje všechny načasování udělat, motor by měl být dobré hned asi na 4 roky do příští pás načasování změn |
|
| |||
| |||
| Máte Land Rover, zerocool? načasování pásy na Landyová vždy jít na většině nepohodlné krát |
|
| |||
| |||
| ne Katana Mám Renault Scenic |
|
| |||
| |||
| Jsem musel zub bolet tak těžké, že jsem považován zaplacení 550 liber na to setříděno nebo jezdit na kole mimo mé napínavá způsobit Není způsob im dělám na NHS zase ... i vyhrát |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na tom, jak se díváte na to, ale já bych řekl, že máš štěstí s timingbelt problém ... Strávit asi £ 1200, kterým se stanoví moji Vectra v říjnu loňského roku, protože je zapotřebí nové převodovky a spojky. Byl blízko k cambelt změnit interval tak jsem se rozhodl udělat si, že jednou v procesu, spolu s některými dalšími bity a peaces.
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Bad počítačových týden! | SocialWarfare | Vypnout Téma diskuze | 2 | 29. listopad 2007 08:50 |
| I formátu jednou týdně;) | phoeniximportersuk | Obecné Software Chat | 2 | 11. Září 2007 17:52 |
| Thread Nástroje | |
| |