μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Τι μια βδομάδα είχα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουλίου 2008, 03:16
Ομάδα Δωρητών

Default Τι μια βδομάδα είχα

Και τι να πει κανείς για την εβδομάδα που μόλις είχε εκτός ήθελα θα μπορούσα να ανιχνεύσει σε μια τρύπα και έμεινε εκεί για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αυτό το τι πήγε στραβά αυτή η τελευταία εβδομάδα.

1. Η Hoover μέχρι συσκευάζονται - δεν αποτελούν σημαντική μεγάλη υπόθεση, αλλά εξακολουθεί να

2. Τα ψημένα έσπασε - εντάξει, κακή τύχη έρχεται σε 3 της

3. Τα μικροκύματα ξεκινά μια πραγματικά κακή θορύβου - ότι θα πρέπει να μου το τέλος της κακοτυχίας

4. My αυτοκίνητα χρονική ζώνη ασφαλίσει - ωχ, τόσο για το κράτος, της 3ης

Ευχαριστώ όλους καλό είναι ταξινομημένο τώρα. Διάδοση του Hoover άνοδο και επιδιορθωθεί που καλύπτονται από εγγύηση, έχεις ένα νέο τοστιέρα. Τα μικροκύματα πρέπει να είναι ειδική, δεδομένου ότι καθορίζεται η ίδια (που εξακολουθεί να εξετάζει αυτό το κακό εν τούτοις, lol) και πήρα το αμάξι μου πίσω χθες. Νέο χρονοδιάγραμμα ζωνών, νέα ώθηση ζωνών, νέα φλάντζα και επιδιορθωμένες κυλινδροκεφαλής. (Γκαράζ ήθελε πάνω από £ 1000, καλή δουλειά έχω ένα mate ότι είναι ένα πλήρως αναγνωρισμένο μηχανικό, αυξήθηκε μέχρι το αυτοκίνητό μου, που έγινε την επισκευή και την έφερε πίσω μου για £ 350)

Εξακολουθεί να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ!

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 6 Ιουλίου 2008, 06:14
Μέλος Ομάδα

χρονική ζώνη; wow, μόλις λίγο πιο μεγάλες. όταν ήταν τελευταία αντικατασταθεί;
Old 6 Ιουλίου 2008, 09:24
Συντονιστής Ομάδας

Yikes. Αυτό ακούγεται άσχημα.

Τι γαμώ το χρονοδιάγραμμα για την ταινία να πάει, που πραγματικά βάζει το αυτοκίνητο εκτός λειτουργίας.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 6 Ιουλίου 2008, 11:11
Ομάδα Δωρητών

Είχα το αυτοκίνητο 3 μήνες, μόνο που ξέχασα να ρωτήσω σχετικά με αυτό το χρονοδιάγραμμα ζωνών, ζήτησε από όλες τις άλλες πιθανές ερώτηση. Εντάξει όλα τα πάγια πλέον, είχε συνολική αναμόρφωση του κινητήρα γίνει, όλες οι φλάντζες αντικαθίσταται, βαλβίδες reseated, ζώνες αντικαθίσταται όλες και όλους ο χρόνος γίνει, θα πρέπει να είναι καλή μηχανή τώρα για περίπου 4 χρόνια μέχρι την επόμενη αλλαγή ιμάντα χρονισμού
Old 6 Ιουλίου 2008, 17:51
Μέλος Ομάδα

Έχετε ένα Land Rover, zerocool;
το χρονοδιάγραμμα για ιμάντες Landy πάντα πάει στο πιο άβολο φορές
Old 7η Ιουλίου 2008, 08:51
Ομάδα Δωρητών

katana δεν έχω ένα Renault Scenic
Old 7η Ιουλίου 2008, 16:40
Ομάδα Δωρητών

Έχω είχε δόντια πονούν τόσο σοβαρά που έχω θεώρησε την καταβολή των £ 550 για να κάνετε το ταξινομημένο ποδήλατο ή βόλτα μου προκαλεί μια γκρεμό προκαλέσει im Theres κανένα τρόπο δεν κάνει για το NHS και πάλι ... i κερδίσει
Old 8η Ιουλ 2008, 19:20
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας zerocool View Post
katana δεν έχω ένα Renault Scenic
Ω μια γραφική. αρκετά κοντά.
Old 10 Ιούλη 2008, 04:36
Ομάδα Δωρητών

Εξαρτάται από το πώς και αν το κοιτάξετε, θα ήθελα να πω, αλλά έχεις την τύχη με το θέμα timingbelt ... Δαπάνη περίπου £ 1200 για τον καθορισμό των Vectra μου τον περασμένο Οκτώβριο, διότι χρειάζεται ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων και συμπλέκτη. Ήταν κοντά στο μεσοδιάστημα της αλλαγής cambelt γι 'αυτό αποφάσισε να κάνει ότι ένας σε αυτή τη διαδικασία, μαζί με κάποιες άλλες δυφία και peaces.

Δύο μήνες (και λιγότερο από 2000 μίλια) μετά την cambelt αντικαταστάθηκε, θα ασφαλίσει και να λαμβάνει το σύνολο του κινητήρα με το ... Car ήταν μια πλήρης διαγραφή.

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 10 Ιούλη 2008, 05:18
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Desertfish View Post
Εξαρτάται από το πώς και αν το κοιτάξετε, θα ήθελα να πω, αλλά έχεις την τύχη με το θέμα timingbelt ... Δαπάνη περίπου £ 1200 για τον καθορισμό των Vectra μου τον περασμένο Οκτώβριο, διότι χρειάζεται ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων και συμπλέκτη. Ήταν κοντά στο μεσοδιάστημα της αλλαγής cambelt γι 'αυτό αποφάσισε να κάνει ότι ένας σε αυτή τη διαδικασία, μαζί με κάποιες άλλες δυφία και peaces.

Δύο μήνες (και λιγότερο από 2000 μίλια) μετά την cambelt αντικαταστάθηκε, θα ασφαλίσει και να λαμβάνει το σύνολο του κινητήρα με το ... Car ήταν μια πλήρης διαγραφή.
Ωχ

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.