![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa što mogu reći o tjedna sam samo zelio sam imao, osim što mogu imati indeksirano u rupu i tamo ostao za ostatak mog života. To je ono što je pp od GO izvrnut ovaj prošli tjedan.
1. Usisivač je zapakiran gore - ne veliki, ali ipak velika stvar 2. The pržen prodriješe - ok, loša sreća dolazi u 3-a 3. The mikrovalna započinje stvaranje buke stvarno loše - da bi trebao biti kraj moj baksuz 4. Moj automobili vremena pojas snaps - jao, toliko za vladavinu od 3 Hvala svim dobrim je razvrstan sada. Usisivač Dobivanje pokupila i popravio pod garanciju, dobio je novi toster. The mikrovalna mora biti posebna jer je fiksna sama (još uvijek daje ona zlo izgleda mada, lol), te sam dobio natrag svoj automobil jučer. Nova vremena remen, novi remen, nova brtva glave i reconditioned glava motora. (Garaža htio preko £ 1000, dobro sam drugarica koja je potpuno kvalificirani mehaničar, preuzima moj auto gore, obavlja popravke i odvede natrag k meni za £ 350) Tu je još uvijek svjetlo na kraju tunela! My System: --
|
|
| |||
| |||
| Vrijeme pojas? Wow, samo malo većih. kada je to bilo prošle zamijenio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. To zvuči loše. Koja hulja vremena za remen da ide, da se stvarno stavlja automobil iz akcije.
|
| |||
| |||
| Sam imao auto 3 mjeseca, jedina stvar sam zaboravio pitati je o vremenu remen, pita svaki drugi mogući pitanje. Got to sve fiksne sada imala ukupno remont motora je učinio, sve brtvila zamijeniti ventile reseated, sve remenje i zamjenjuje sva vremena završili, motor bi trebao biti dobar sada za otprilike 4 godine do sljedećeg vremena promijeniti remen |
|
| |||
| |||
| Imate li Land Rover, zerocool? vrijeme pojaseva na Landy je uvijek ići na većini nezgodno vrijeme |
|
| |||
| |||
| ne Katana Imam Renault Scenic |
|
| |||
| |||
| Ja sam imao zub boljeti tako žestoko da sam smatra plaća 550 £ da ga sortirana ili vožnja bicikla izvan moje litici uzrok theres ni na koji način im to na nhs opet ... ja pobijediti |
|
| |||
| |||
| oh jedan slikovit. dovoljno blizu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi o tome kako Vi na to gledate, ali ja bih reći imaš sreće s timingbelt tema ... Potrošiti oko £ 1200 popravljajući gore moj zadnji listopad Vectra jer ona potrebna nova mjenjača i kvačilo. Bio je tik do cambelt promijenili interval pa sam odlučio da se učini da je jedan u tom procesu, zajedno s nekim drugim bitova i peaces.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |