![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát mit is mondjak a héten már csak volt, kivéve Szerettem volna, bemászott egy lyukba, és ott tartózkodott, a többi az életem. Ez mi a baj az elmúlt héten.
1. A porszívó csomagolt ki - nem egy nagy nagy ügy, de még mindig 2. A pirított eltört - ok, a rossz szerencse érkezik 3's 3. A mikrohullámú elindul, hogy egy igazán rossz zaj -, hogy legyen a vége rossz szerencse 4. Saját autó időzítés öv patent - jaj, oly sok a szabály 3 Köszönöm a jó minden rendezve van. Ismerkedés a Hoover felszedte és javított garanciális, van egy új, kenyérpirító. A mikrohullámú kell külön rögzíteni, mivel maga is (még mindig látszik, hogy ez a gonosz tho, lol), és én kocsim vissza tegnap. Új időzítés öv, új meghajtó öv, új tömítés, és a felújított hengerfej. (Garázs fölött körözött £ 1000, jó munkát Van egy haver, hogy egy teljesen minősített szerelő, szedett fel a kocsimat, az elvégzett javításokat és hozta vissza hozzám for £ 350) Még a fény az alagút végén! My System: --
|
|
| |||
| |||
| időzítés övet? wow, csak egy kicsit nagyobb. Mikor volt utoljára cserélni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hûha. Nem hangzik rosszul. Milyen tûnj az időzítés öv menni, hogy tényleg olyan az autó a keresetet.
|
| |||
| |||
| Volt az autó 3 hónap, csak azt elfelejtettem megkérdezni volt az időzítés öv felkért minden más kérdés. Megvan az összes rögzített most, hogy a teljes átvizsgálását, a motor kész, minden helyébe tömítések, szelepek reseated minden övek cserélni, és az összes időzítési elvégezni, a motor kell jó most kb 4 év, amíg a következő változások időzítése öv |
|
| |||
| |||
| Van egy Land Rover, zerocool? Az időzítés övek Landy mindig megy a legtöbb kellemetlen szer |
|
| |||
| |||
| nem Katana Van egy Renault Scenic |
|
| |||
| |||
| Én is így fog fájdalom súlyos, hogy én már úgy ítélte fizet a 550 £-hoz kap ez sorrendje ride my bike vagy le a szikláról okozhat ott egyáltalán nem im csinálja az NHS újra ... i győzelem |
|
| |||
| |||
| Ó, a scenic. elég közel volt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, hogy te nézd meg, de azt mondanám, hogy van szerencsénk a timingbelt kérdés ... Ráfordítás mintegy 1200 £ rögzítéséről a megrendelt Vectra tavaly októberben, mert szükség van egy új sebességváltó és a kuplung. Volt, közel a változás cambelt intervallum ezért úgy döntött, hogy, hogy ezt a folyamatot, valamint néhány más bits és peaces.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Bad Computer héten! | SocialWarfare | Off Topic Discussion | 2 | 29. november 2007 08:50 |
| Én formátumban hetente egyszer;) | phoeniximportersuk | General Chat szoftver | 2 | 11 Sep 2007 17:52 |
| Téma eszközök | |
| |