![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן מה אני יכול לומר על השבוע, יש לי רק אני אלא היה רצונו יכולתי זחל לתוך החור ו נשאר שם את שארית חיי. זה לא נכון מה הלך בשבוע האחרון.
1. את הובר צפוף למעלה - לא עניין גדול גדול אבל עדיין 2. שברו את קלוי - טוב, מזל רע נכנס של 3 3. מיקרוגל מופעל על ביצוע באמת רע רעש - זה אמור להיות סוף שלי מזל רע 4. מכוניות אזור חגורת תזמון snaps - ouch, כך עולה לשלטון 3 תודה הכל טוב עכשיו מיון. איך לאסוף את הובר ו לתיקון תחת אחריות, יש לי טוסטר חדש. מיקרוגל את חייבת להיות מיוחדת כפי שהיא קבועה עצמו (עדיין נותן אותו רשע נראה tho, LOL) ויש לי את הרכב שלי חזרה אתמול. תזמון חגורה חדשה, חגורת כונן חדש, אטם ראש חדש משופץ עם צילינדר הראש. (מוסך רצה מעל £ 1000, עבודה טובה יש לי בן זוג כי היא מלאה מכונאי מוסמך, אספנו את המכונית שלי, לעשות את התיקונים והביא לי את זה בחזרה ל £ 350) עדיין יש אור בקצה של מנהרה! המערכת שלי: --
|
|
| |||
| |||
| תזמון חגורה? וואו, רק קצת העיקריים. כאשר זה האחרון היה מוחלף? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. זה נשמע רע. איזה עיתוי סדומאי עבור חגורת ללכת, זה ממש מעביר את המכונית מחוץ פעולה.
|
| |||
| |||
| יש לי את האוטו 3 חודשים, אני רק שכחתי לשאול לגבי משך הזמן הייתה חגורה, שאל כל שאלה אפשרית. הבנתי את זה עכשיו כל קבוע, היה בסך הכל בדיקה של מנוע גמור, כל gaskets להחלפה, שסתומים reseated, כל החגורות מוחלפים וכל עיתוי לעשות, המנוע צריך להיות טוב עכשיו כ 4 שנים עד הבא שינוי תזמון חגורה |
|
| |||
| |||
| יש לכם ארץ rover, zerocool? עיתוי חגורות ב Landy תמיד ללכת לכל היותר פעמים לא נוח |
|
| |||
| |||
| לא katana יש לי רנו תפאורתי |
|
| |||
| |||
| אני כבר היה שן געגועים כל כך קשה, כי אני כבר נחשב לתשלום 550 £ להשיג אותו מיון או האופניים שלי מחוץ לרכב מצוק לגרום theres לא עושה את זה בדרך IM על nhs שוב ... אני לנצח |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי איך אתה מסתכל על זה, אבל אני רוצה לומר שיש לך מזל עם timingbelt הבעיה ... השקע בערך £ 1,200 תיקנה לי את Vectra באוקטובר האחרון, כי היא צריכה חדשים ו תבת הלוכים מצמד. היה קרוב כדי לשנות את המרווח cambelt ולכן החלטתי להביא את זה נעשה את התהליך, יחד עם כמה אחרים BITS ו peaces.
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| רע מחשב שבוע! | SocialWarfare | דיון Off topic | 2 | 29 נובמבר 2007 08:50 |
| אני פורמט פעם בשבוע;) | phoeniximportersuk | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 11th ספטמבר 2007 17:52 |
| שרשרת כלים | |
| |