![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na ką aš galiu pasakyti apie savaitę, aš ką tik norėjo, turėjo tik aš galėčiau nuskaityti į skylę ir ten išbuvo savo gyvenimą. Tai, kas buvo neteisinga praeitą savaitę.
1. Hoover supakuoti - ne pagrindinis baisi, bet vis 2. Kepinti sugedo - Gerai, nepasisekimas ateina 3 " 3. Mikrobangų prasideda padaryti tikrai neblogai triukšmas - kad turėtų būti mano nepasisekimas pabaigos 4. Mano automobilių Timing Belt Snaps - Ouch, tiek už 3 taisyklė Ačiū visiems gerai yra surūšiuoti dabar. Pirmieji Hoover įlaipinami ir remontuoti pagal garantiją, turime naują skrudintuvas. Mikrobangų krosnelė turi būti konkretūs, nes ji nustato pati (dar suteikiant jai blogai atrodo tho, lol), ir aš turiu savo mašiną Atgal vakar. Naujas Timing Belt, naujas dirželio, nauja galvos tarpine ir pertvarkytos cilindro galvutės. (Garažas norėjo daugiau nei £ 1000, gerą darbą gavau mate, kad yra visiškai kvalifikuotas mechanikas, pasiėmė mano automobilį, padaryti remontą, ir įnešė jį į mane už £ 350) Yra dar šviesą tunelio gale! Mano sistema: --
|
|
|
|||
|
|||
|
laiko juosta? Wow, tik šiek tiek didesnės. kada ji buvo paskutinį kartą pakeisti?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yikes. Skamba neblogai.
Kas už laiko juostos eiti, kad tikrai kelia automobilių iš rikiuotės Pederasta.
|
|
|||
|
|||
|
Turėjau automobilį 3 mėnesius, tik ką aš pamiršau paklausti buvo apie laiko juosta, paklausė kas kitas galimas klausimą. Got it all fixed now, turėjo viso variklio kapitalinis remontas atliekamas visų tarpiklių pakeistas, sklendes reseated, visi diržai pakeisti ir visi laiko padaryta, variklis turi būti gerai dabar apie 4 metus iki kito laiko juosta keisti
|
|
|
|||
|
|||
|
turite Land Rover, zerocool?
Timing Belts dėl Landy visada eiti ne daugiau kaip nepatogu kartus |
|
|
|||
|
|||
|
Nr Katana turiu Renault Scenic
|
|
|
|||
|
|||
|
Turėjau danties skausmas tokie dideli, kad aš laikomi mokėjimo £ 550 to get it surūšiuoti arba važiuoti mano dviratį off cliff sukelti Theres jokiu būdu jiems tai daryti dėl NHS dar kartą ... laimėti
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Priklauso nuo to, kaip jūs žiūrėti į jį, bet aš pasakyti jums pasisekė su timingbelt problema ... Sėkmingo apie £ 1.200 nustatymo iki mano Vectra praėjusių metų spalio mėnesį, nes ji reikalinga nauja pavarų dėžė ir sankaba. Buvo beveik cambelt kaitos intervalas todėl nusprendė, kad gauti vieną padaryti procesą, kartu su kitais bitai ir peaces.
|
|||
|
|||
|
Citata: